View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 27 iul 2010, 15:50:18
amy0404's Avatar
amy0404 amy0404 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 41
Dieta: Personalizata
Date: 166cm, 58kg
Mesaje: 2.110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Un jurnal numit speranta - Noa

Citat:
Anterior postat de Noa Vezi mesajul
Fetelor, sunt dezamagita! Nu slabesc! Si nu inteleg de ce.Am redus enorm de mult caloriile si cu toate astea sub 102 nu scad.Inainte mancam enorm, beam cate o sticla de Nestea de 1,5 l odata, ciocolata zilnic ca un drog,paine , nu mai vorbesc.
Care sa fie cauza? De cand am scris prima data in acest jurnal, nu m-am mai atins de paine,de dulce,sucuri. Mananc putin si dietetic.
Noa, organismul se adapteaza. Nu iti reduce f mult aportul caloric pt ca o sa fie mai rau. Ar fi bine sa incerci sa tii un jurnal cu ce papi. Nu numai ca sa vezi cate cal papi, dar si pt grasimi saturate, zahar, sodiu, vitamine, fibre...
Conteaza mai mult detaliile astea decat caloriile. Spune-ne ca mananci ca sa putem vedea unde e buba.
Pe langa mancare, trebuie sa te gandesti ca pe masura ce timpul trece metabolismul nostru incetineste, arderile sunt din ce in ce mai lente. Prin urmare noi trebuie sa il ajutam. In primul rand prin miscare, de orice fel ar fi ea, apoi prin diverse trucuri gen:sucul de lamaie sau grefa intensifica arderile, la fel merele, diverse condimente...s.a.m.d.
Deci da-ne mai multe detalii despre ce inseamna putin si dietetic si spune-ne cum stai cu miscarea, chiar daca e plimbat, se pune si ala
Te pup! Sa ai o zi frumoasa!
__________________

amy0404, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1945 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1428 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1171 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]