View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 15 mar 2011, 01:22:38
janeline's Avatar
janeline janeline este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 08 mar 2011
Locaţie: Adeje, Tenerife, Spania
Vârsta: 40
Dieta: hipocalorică vegetariană
Date: 165cm, 53.4kg
Mesaje: 58
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Janeline

Citat:
Anterior postat de lumy5 Vezi mesajul
Scumpa, ca sa modifici meniul, dai click pe "meniu", langa poza si iti apar meniurile pe zile, cu calendar. si aici acolo optiunea modifica. Poti sa modifici meniuri vechi si de 2 zile. Sper ca nu te-am derutat cu explicatia mea .

Legat de prune. Stii cat de usuare sunt prunele uscate? E imposibil sa fi mancat 100g, sunt foarte multe.
Cred ca 1500cal/ 1 data pe sapt nu e moarte de om, avand in vedere ca tu esti f activa.


La mine azi a fost ziua de cantar si nu a aratat extraordinar de bine, am avut -400g, cativa cm (1 la sold, coapse, si cam 3-4 la burtica-asta e urmarea abdomenelelor). Sunt un pic dezamagita, dar asta e, mai bine atat decat deloc. Sper sa reusesc sa fac si sapt asta abdomenele si genoflexiunile+ exercitii pt coapse, sa le cresc nr.
Legat de genoflexiuni, am o problema si nu stiu pe cine sa intreb si m-am gandit ca tu stii cel mai bine de pe aici. De fiecare data cand ma aplec (numa la genoflexiuni se intampla), la genunchiul drept se aude "tzoc", nu am nicio durere, nimic.doar se aude de fiecare data asta, si ma cam sperie. La inceput credeam ca e din cauza "ruginei", dar si dupa 20 de repetari,tot la fel se intampla.


Iti recomand sa iti contorizezi la consumu de calorii si activitatile "nesportive" : shoppingul, curatenia,etc. o sa vezi ca si prin ele ai ars destule calorii. pe mine ma face sa ma simt mai bine cand vad asta.

Sa ai o saptamana cat mai frumoasa
Eu-s cam oarbă de obicei, de aia n-am văzut butonul de modificare. Îți mulțumesc foarte mult, Lumy. Acum am trecut și prunele, care da, cam atâtea au fost. Am desfăcut punguța de 250 de grame și am mâncat aproape jumătate. Azi am cântărit prunele pe care le-am mâncat la micul dejun și 7 prune medii fac 40 de grame.

Legat de progresul tău, felicitări. 400 de grame este cam cât ar trebui să slăbim cu toate în mod sănătos, nu? Succesul se obține cu pași mici. Știu, cu toate nutrim să scăpăm mai repede de surplus, dar trebuie să te bucuri că nu ai ajuns la platou. Și te-ai micșorat în șolduri, coapse și abdomen, deci e foarte bine. Ar trebui să fii bucuroasă. Eu sunt fericită pentru tine!

Genuflexiunile. Nu știu ce se aude în genunchiul tău, poate fi meniscul, poate fi rotula, nu știu, nu sunt specialist, din păcate. Ce pot să te sfătuiesc este să cauți pe youtube clipuri cu modul corect de executare a genuflexiunilor, pentru că e un exercițiu care pune multă presiune pe încheieturile de la genunchi (iar tu ești înaltă) și nu vrei să rupi ceva pe acolo. Dacă vezi că modul tău de executare a exercițiului e cel corect și sunetul încă se aude, mai bine îți faci timp să treci pe la medicul de familie și de acolo, dacă e cazul, la ortoped. Dacă tu le făceai incorect și după îndreptarea greșelii nu se mai aude, poftim rezolvare

Cu contorizatul mă binedispun și eu, că de două zile am început să adaug la calorii consumate și toate celelalte activități fizice pe care le fac complementar sportului. E foarte tare calculatorul de calorii, mă bucur că am descoperit acest site. Parcă mi-e mai simplu să mă țin de treabă.

Spor în toate!

Ultima dată editat de janeline; 15 mar 2011 at 01:26:58.