View Single Post
  #21178 (permalink)  
Vechi 01 apr 2016, 20:00:10
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de Laura Vezi mesajul
Vai cat de greu e sa slabim si ce repede se pune inapoi..... si eu am o tentativa de Rina, incerc sa ma disciplinez, pt ca aveam tendinta sa rontai si sa bag in gura si ce ramane de la fete, si asa eram tot plina.
Fetele sunt bine, micuta e acum la faza de explorare, merge in patru labe peste tot si se ridica in picioare si trage totul jos. Alisa a fost catrve zile la gradi si e superincantata de asta, acum e un pic bolnava si nu merge, dar daca se vindeca o sa o duc, duce lipsa de socializare cu copii, si tot acasa cu mine se plictiseste groaznic.
Ce planuri de dieta ai?
Voi mamicilor ce mai faceti?
noi acasa nu ne plictisim, copiii au multe de explorat, acum sunt super incantati cu gradina, inaltam zmei, la nisip- avem 2 gropi una la noi la casa una la pensiune, le-am facut un deal micut si se dau cu masina pe el in jos, plus activitati de vopsire, tencuire etc cu materiale pentru ei, avem iupurasi micuti, avem fazani si tot stam si le facem capcane sa-i prindem etc in fiecare zi inventeaza sau inventam ceva joc/ ce-i drept in casa se cam plictisesc
tot am stat si m-am gandit, nu stiu ce e mai bine pentru el, sa stea acasa sau sa mearga la gradi. dar il voi duce si o sa vedem

eu tot la Rina sunt a9-a zi
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui dorutza:
Laura (01 apr 2016), mihaela2011 (02 apr 2016)