View Single Post
  #216 (permalink)  
Vechi 15 mai 2011, 16:54:28
rozeta's Avatar
rozeta rozeta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 73
Date: 152cm, 85kg
Mesaje: 263
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 54 ori in 46 mesaje
Implicit Re: Erica51 - Doamne, ajuta-mi sa slabesc !

Citat:
Anterior postat de erica51 Vezi mesajul
Ei Rozeta, sa nu crezi ca fac minuni. Am o curte de 200mp, in care am ronduri de flori cam 40 mp si gazon tot asa, deci asta este toata averea unde intercalez ce pot, dar intradevar am unde sa ma misc, macar ca trec in revista zilnic starea lor sigur florile sunt baza. Si eu cumpar totul, pt ca ce fac este infim fata de necesitati. Eu o am pe mama mea de 82 ani la mine, asa ca si cheltuielile sunt duble. Dar suntem multumite de ce ne da Dumnezeu zilnic, am invatat sa traim modest si sa ne bucuram de cel mai mic lucru, nu avem pretentii. Problema este ca desi suntem amandoua, facem de mancare separat deoarece mama nu este adepta dietelor si mananca ardeleneste. Asta este, dar e bine pana ne putem descurca singure.
Buna Erica51.Sa stii ca si eu traiesc modest,imi lipseste spatiul de miscare.Ai dreptate cand spui ca ai resposabilitate de a avea grija de mama ta.Eu am ingrijit-o pe mama 31 de ani cu pareza,stiu cum e.O duminica placuta.
rozeta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1535 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1018 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat