View Single Post
  #219 (permalink)  
Vechi 05 mai 2010, 20:59:27
andusha's Avatar
andusha andusha este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 22 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Hipocalorica
Date: 170cm, 122kg
Mesaje: 16
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Loc de intalnire 100 kg plus

Buna seara.Nu m-am putut abtine sa nu vad ce a mai fost pe aici .Bun venit cammy si iti spun sincer ca te apreciez.Eu am incercat candva sa tin aceasta dieta dar mi-a fost tare greu si nu am reusit mult timp.Cu Rina ma inteleg chiar bine..nu mai am pofta de mancare de odinioara si parca nici nu tin dieta.Kilogramele se duc mai greu dar cm tin cu mine...se duc..neasteptat de bine.Am inceput aquagym-ul si sauna si sper sa fie si mai bine.Macar pana la sub 100..ca sa am mai mult elan .O sa caut sa ma documentez referitor la zumba...habar nu am cu ce "se mananca".am dedus ca sunt niste exercitii.
Slabuta...multumesc pentru incurajari si sa stii ca inca de cand am userul aici am postat si pe Rina`s 90.E super cand ai pe cineva care face acelasi lucru cu tine...si afli chestii noi.
Loly...iti tin pumnii....si sper sa vina si ziua in care vom fi...ex grasute, super slabute
Va pupacesc....si spor la dat jos!!
andusha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2666 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2149 kcal/zi. Pentru a slăbi 5-6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1375 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat