View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 12 oct 2009, 21:37:38
dara's Avatar
dara dara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 27 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 47
Dieta: deficit caloric 500 sport+500 hipocalorica+GL
Date: 160cm, 66.9kg
Mesaje: 1.473
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Idei de munca la domiciliu

Sorry ca am inteles gresit, am vazut ca subiectul cu mancatul emotional nu e prea discutat pe forum si m-am gandit ca poate nu intereseaza si bat eu campii.
Peace too

E adevarat ca birocratia e hiper-frustranta si Romania e inca birocratica prin excelenţă, cred ca e important sa gandesti ca dureaza si sa te inarmezi cu rabdare si nu mai e frustrant. Asta daca vrei sa deschizi firma singura. Altfel sunt o groaza de companii care iti deschid ele, contra cost, si ai scapat de frustrarea birocratiei.
Ulterior oricum se ocupa un contabil in mare parte de birocratia firmei. Doar daca nu vrei sa deschizi PFA, ca sa nu mai platesti contabil si sa tii registrele singura (sunt mai simple decat la SRL, sunt vreo 3 de completat, plus daca vrei si salarii (pt. asigurari, pensie, se fac conventii separat cu fiecare organism (sanatate, pensii) pe o anumita suma.
Mare atentie la deschidere, trebuie specificat neplatitor de TVA (daca nu va avantajeaza la inceput pana atingeti un plafon cand treceti automat la platitor de TVA) ca odata deschis ca platitor de TVA nu se mai poate modifica si asa ramane.

Ultima dată editat de dara; 12 oct 2009 at 21:39:33. Motiv: completare
Răspuns cu citat