View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 09 ian 2012, 21:18:20
Lavinia218's Avatar
Lavinia218 Lavinia218 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 15 nov 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: personalizata
Date: 168cm, 89kg
Mesaje: 60
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal mituica loredana

Citat:
Anterior postat de GCM Vezi mesajul
Scuze ca intervin...dar am o mica observatiei de facut Laviniei. Te sfatuiesc, spre binele tau sa ridici nr de calorii...5-700 calorii sunt exagerat de putine. Ok, entuziasmul e mare ca slabesti la inceput mult...dar crede-ma, n-ai sa poti trai oata viata asa, si vei ajunge exact ca in vb aia, sa te ingrasi cu apa. Nu o zic cu rautate, iti zic pt ca stiu ce inseamna...m-am infometat, am suferit de bulimie, sunt obsedata de cantar...toata facultatea am jonglat cu 10-15 kg plus minus, perioade de mancat 7-800 calorii cu perioade de devorat absolut ce mancam...apoi am descoperit ca pot vomita tot ce mananc, si scapam de vinovatie!!! Sunt constienta ca inca mai am scapari cand mananc pe fond emotional, si apoi primul gand e sa merg la baie...de multe ori l-am dus la capat, dar la fel de mult ma lupt cu mine sa nu merg...sa nu mananc prosteste, si sa nu uit ca sanatatea e pe primul loc.
Mai studiaza jurnalele fetelor, si te rog eu, fara pic de rautate...ridica nr de calorii la 1200 cal.Spre binele tau!
Inteleg sfatul tau si incerc sa maresc numarul de cal pe zi ce trece, insa cred ca am o problema psihica de cand cu gandul de a slabi , pur si simplu nu pot manca mai mult , nu am pofta de mancare. Plus ca la ultimele 2 zile am uitat sa adaug gustarile care au si alea 100-150 cal. Mersi Frumos pentru sfat!
__________________
Daca ele au putut putem si noi! Daca ea nu poate o vom ajuta sa poata! Daca noi nu putem ele ne vor ajuta sa putem!
Lavinia218, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1945 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1428 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 654 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]