View Single Post
  #2263 (permalink)  
Vechi 28 aug 2010, 08:21:54
crissa08's Avatar
crissa08 crissa08 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 29 mar 2010
Locaţie: Tg-Jiu, Romania
Vârsta: 56
Dieta: controlul portiilor
Date: 170cm, 103kg
Mesaje: 5.192
Aprecieri acordate: 194
Am fost apreciat(a) de 283 ori in 192 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IV

Citat:
Anterior postat de madanuta Vezi mesajul
Buna seara, fetelor! Iata ca m-am aratat si eu intr-un tarziu. Ma simt ca proaspat venita de pe front. Am o durere crunta de cap care nu-mi da pace... E cald, transpir... nu sunt in apele mele.
M-am intors acasa de la examen in jur de ora 18 (eram plecata de-acasa de pe la 11.30) si nu mancasem decat fulgii de ovaz cu lapre 0% dimineata. Am baut 0,5 l apa plata pe-acolo, inca 0,5 l apa plata pe drum la intoarcere. Am mancat cand am ajuns acasa varza calita facuta aseara cu carnita de purcel (buuuuna, buuuna de tot!), apoi am mai atentat si la o parte din conopida ce-mi ramasese de aseara si o pulpita de pui la cuptor fara pielita. Stiu ca am mancat cam mult, dar... mi-era prea foame! Asta a fost ziua mea de azi, maine si poimaine voi fi acasa si voi fi foarte conforma.
Atunci cand nu ai timp ziua sa mananc recuperezi seara, ceea ce nu e bine, acum am inteles ca ai fost cu ex, insa incearca sa nu sari mesele, important e sa mananci dim, la pranz, gustarile, iar seara cat mai putin, altfel nu iesi din cerc. Cand mananci mult seara, normal ca dimineata nu iti e foame. De cand pap seara doar fierturi usoare sau cate o salata, dim iau in fuga un iaurt, sa vezi ce foame imi e pe la 9.30 la serviciu! Atunci iau eu pranzul!!!
Pupici
crissa08, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2276 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1759 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1760 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]