View Single Post
  #2266 (permalink)  
Vechi 28 aug 2010, 08:35:29
crissa08's Avatar
crissa08 crissa08 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 29 mar 2010
Locaţie: Tg-Jiu, Romania
Vârsta: 56
Dieta: controlul portiilor
Date: 170cm, 103kg
Mesaje: 5.192
Aprecieri acordate: 194
Am fost apreciat(a) de 283 ori in 192 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IV

Citat:
Anterior postat de dayanna Vezi mesajul
M-am gandit ca nu e ok.Cred ca o sa sfarsesc sa-mi fac singura paine pentru ca nu am gasit nimic in magazin in care sa am incredere desi am cautat de m-am zapacit .Despre cereale integrale nici nu mai vorbesc.Am intrebat in magazin si se uita la mine ca la o nebuna.Oricum imi place dieta asta si o s-o tin pana scap de toate kilogramele in plus.O sa ma apuc si de gatit si o sa ma inspir din retetele de pe forum. Totusi am o problemuta.Ma simt foarte obosita. Cred ca e din cauza lipsei de cofeina.Eram mare amatoare de cafea si de Pepsi.Mancam total aiurea si rezultatele se vad din pacate...
O sa te obisnuiesti, eu mai beau cate o cafea mica si slaba fara zahar, dar nu zilnic, beau cicoare, iar la sucuri am renuntat! Rar mai gust din ele, unele mi se par super dulci!
Nu imi fac batoane ca le pap pe toate pana ma satur, asa ca am gasit niste pesmeti din secara cu seminte de in, care au carbohidrati in limita admisa, dar nu mananc zilnic ca m-am saturat de ei!!!
Iau iaurtul in fuga pt ca iau eutyrox la trezire, masa importanta-cand sunt la serviciu e la 9.30-10, e cu siguranta PL si mananc pe saturate!
Ma feresc de grasimi, gatesc cat mai natur si uneori mai elaborat- gen chiftelute la cuptor, ardei umpluti, recunosc ca ma inspir mult de la...Mgada, careia ii multumesc, o plagiez cu placere!
Nu folosesc fructoza, sirop de agave...Eram pe obezitate morbida, trebuia sa fiu sa mai restrictiva, te sfatuiesc si pe tine, macar in primele 2 luni, ca sa-ti intri in ritm. E greu, dar merita. Motiveaza-te...Fa-ti meniul zilnic si tine-te de el. Seara gaseste-ti alte preocupari, inafara mancatului! Incearca sa nu ti prin frigider tot felul de ispite pana te vei putea controla mai bine.
Mult, mult succes!
Pupici
crissa08, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2276 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1759 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1760 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]