View Single Post
  #2294 (permalink)  
Vechi 04 oct 2011, 12:53:41
ramo0215's Avatar
ramo0215 ramo0215 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 26 sep 2010
Locaţie: craiova, Romania
Vârsta: 33
Dieta: hipocalorica
Date: 168cm, 83kg
Mesaje: 3.685
Aprecieri acordate: 457
Am fost apreciat(a) de 433 ori in 347 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Roxii

Citat:
Anterior postat de Roxii Vezi mesajul


Hey Coco Multumesc frumos de sfaturi si scuza`ma ca am omis postul tau, in nici un caz nu am facut`o intentionat. Acum sa iti raspund si eu.

Ehe, as vrea eu sa cunosc vreun seic bogat Nu`l mai iubesc. As vrea sa ramanem amici si atata tot. Cat despre glanda inca nu am facut analizele. Am fost la urgente pt ca mi se facuse rau, mi`au facut o injectie( nush cu ce era) si mi`au zis ca prezint semne de tiroida si ca ar trebui sa`mi fac niste investigatii mai amanuntite. Ce semne au vazut ei? Nu stiu. Asa din ce am citit eu pe net prezint cam 14 din 16 simtome, insa nu ma pot ghida numai dupa ce e pe net. Eu din cate stiu de la o prietena care are tiroida trebuie sa mi se umfle gatul, sa fac o asa`zisa gusa daca as avea, nu?

Am 49 acum. Este vizibil cu ochiu liber, ba chiar par mai mult de 2 kg pe mn.



Asa a patit un coleg de`a lui tati. A zis sa dea iarna ca il lasa mai usor si l`a frecat ala de i`au sarit capacele



Sa speram ca se vor rezolva ca deja nu mai rezist.. Nu as vrea sa schimb nr de tel pt ca am depus o gramada de cv`uri pe care am nr asta si daca e sa ma sune cnv sa ma cheme la interviu ce fac? Sa dea Dumnezeu sa iasa bine. Eu tot tind sa cred ca poate s`or fi inselat doctorii si este pur si simplu o ingrasare pe sistem nervos si nimic mai mult.
totul o sa fie bn..ai sa vezi
__________________

Jurnal-ramo0215
ramo0215, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1867 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1350 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 834 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]