View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 07 iul 2010, 13:28:43
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Cura cu oua de prepelita

Citat:
Anterior postat de alin33 Vezi mesajul
'Neatza slabutelor!



Cu putin piept de pui la gratar, o jumatate de felie de paine neagra si o felie de pepene.
Ai facut bine, nu ai mancat nimic care sa contina grasimi si ai ajuns si la necesarul zilnic de calorii
Astazi este ziua a 2-a a curei, in care am mai baut inca trei oua. Reintalnirea cu ousoarele a inceput prost la primul ou, caruia am reusit sa ii sparg galbenusul. Recunosc ca mi-a fost teama de gustul galbenusului si l-am aruncat. Evident l-am inlocuit.

Desi nu e recomandat, ma voi cantari in fiecare zi pentru a vedea exact cum evolueaza greutatea. Azi am avut 89.8, ceea ce e bine, in conditiile in care nu m-am infometat si am baut si doi litri de apa.

Acum, la o ora jumatate dupa cele 3 oua, ma simt de parca abia as fi mancat. Nici macar apa nu imi trebuie acum, poate peste vreo ora.

Un alt lucru interesant este cafeaua. Pana acum beam 2-3 pe zi (cafele de la automat de cafea, cu fise); de ieri, nu am baut niciuna.

Va tin la curent in continuare
Sunt curioasa in ce zi incepi sa nu mai suferi ouale..sau poate ai vointa si reusesti sa treci cu seninatate peste toata curaSucces!
La pranz ai mancat bine si sanatos, dar dimineata numa ouale?Oricum, daca ai decis asa..iti urez bafta.De ce nu incerci sa folosesti si calculatorul de calorii de aici, vad ca oricum tii cont de cantitati si numa asa de curiozitate, sa vezi si tu cate calorii(aproximativ), proteine, carbo, etc. consumi intr-o zi.Nu e greu.
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat