Subiect: Slabire Burtica
View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 13 oct 2010, 15:30:28
gorganmadalina's Avatar
gorganmadalina gorganmadalina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2009
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Monti-faza I
Date: 150cm, 52kg
Mesaje: 103
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabire Burtica

Ii dau dreptate OiteiVesele :p
Este oks sa fii atenta la numarul de calorii dar trebuie sa fii atenta si la ceea ce mananci.
De asemenea m-am uitat si la IMC-ul de la care ai pornit care este in limite normale.Trebuie sa iei in considerare faptul ca de la un anumit punct organismul tau nu te mai percepe cu kg in plus si atunci tine mai bine de kg pe care TU vrei sa le dai jos.De aici intervine faza cu mancatul cu cap...adik sa ii oferi nutrienti organismului si nu mancare goala...si faza cu miscarea.
Eu sunt la medicina si in mare cam asta este problema care apare la cei care vor sa slabeasca si nu sunt cu kg peste limita maxima care le este admisa.
Sportul te ajuta fff mult pentru ca iti pune in actiune muschii care automat consuma mai multa energie (adik calorii) ai atunci u chiar daca mananci putin mai mult acest lucru nu se vede.Prin asta iti cresti si metabolismul si vei consuma , din nou , mai multa energie.
Numarul de calorii pe care ti le permiti zilnic (ca si consum) este direct proportional cu masa ta musculara si implicit invers proportional cu masa ta adipoasa.Adik daca ai mai mult testut adipos...vei putea sa mananci mai putin...P site este un calculator care ti-a calculat numarul de calorii de care ai nevoie/zi,dar acestea calcule nu sunt neaparat cele mai exacte.