Subiect: Jurnal Adina
View Single Post
  #2478 (permalink)  
Vechi 23 iun 2013, 09:43:32
Adina14's Avatar
Adina14 Adina14 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2011
Locaţie: Vâlcea, Romania
Vârsta: 27
Dieta: Vegan
Date: 163cm, 59.7kg
Mesaje: 3.942
Aprecieri acordate: 1.432
Am fost apreciat(a) de 813 ori in 524 mesaje
Implicit Re: Jurnal Adina

Citat:
Anterior postat de alinutzik Vezi mesajul
Vai, dar mama ta e bucatareasa adevarata! A mea gateste doar fel principal, ca sa nu murim de foame, nu ne rasfata cu prajituri, daca face ceva dulce de 2 ori pe an pe bine.. Oricum, tata se descurca mai bine in bucatarie, el improvizeaza foarte mult si face niste mancaruri mai speciale. Dar asta se intampla rar si la el.

Acolo nu stiu daca o sa am acces la internet, nu stiu daca apartamentul in care vom sta va avea internet.. Dar incerc sa imi notez meniurile si sa le scriu pe forum cand dau de un wireless ceva la o terasa. Sport, exclus sa fac .. Miscare da, ca daca sunt la munca, voi fi activa.

Durerea de gat m-a lasat, insa Asylum n-am mai facut, am avut o stare ciudata toata saptamana. Poate reusesc azi sa fac ceva.

In lagatura cu ganterele? Cat costa setul acele care v-ar trebui voua ( tie si fratelui ) ? Poate reusiti cumva impreuna sa strangeti bani. Sau poate gasesti unele pe siteuri gen okazii, mai ieftine..
Pai stii cum se spune: barbatii sunt cei mai buni bucatari
Oricum o sa fi mai tot timpul pe fuga. 12 ore de munca cred ca oricum sunt mai obositoare decat una de insanity!
Aici e buba..ca ne tot ciondanim. Eu as vrea kit.ul de 20kg ca e mai ieftin si asta ni.l putem lua in decurs de o luna, sa zicem. E doar 180 lei, pe cand kit.ul de 50kg costa 460 lei, dar vine si cu o bara mai lunga, nu doar cele pentru gantere. Fratemeo nu prea are ce sa faca cu set.ul de 20kg, ca el lucreaza cu greutati mult mai mari si pe gantera n.ar putea avea decat in jur de 12,5 ( 10kg din discuri si 2,5 bara).
Oricum, pana la sfarsitul verii tot vreau sa.l am pe unul dintre ele, vad eu cum fac