Subiect: ChaLean Extreme
View Single Post
  #248 (permalink)  
Vechi 28 mar 2013, 16:12:29
danyella2008's Avatar
danyella2008 danyella2008 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 27 ian 2011
Locaţie: arad, Romania
Vârsta: 38
Date: 159cm, 55kg
Mesaje: 988
Aprecieri acordate: 1.842
Am fost apreciat(a) de 1.016 ori in 648 mesaje
Implicit Re: ChaLean Extreme

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Sunt diferite, Les Mills Pump este similar cu CHLX, desi greutati, Les Mills Combat este aproape exclusiv cardio, deci depinde ce vrei tu sa faci dupa CHLX, tot mai mult cu greutati sau mai mult cardio.

Eu vreau sa am mereu constant in programul de sport si zile de lucrat cu greutati, si zile de cardio -ideale ar fi si ceva de flexibilitate -Pilates, Yoga etc, asta ar fi combinatia "ideala" la sport, din care corpul beneficiaza cel mai mult, pentru ca sunt lucrati muschi variati, si mici si mari, in diverse moduri.

Includ si exercitii cu echipamente, de exemplu exercitii pe fitball, abdomene facute cu o greutate in mana pentru a opune rezistenta mai mare, sar si coarda etc. Imi place sa pun muschii la treaba in moduri care sa-i "surprinda".

Dap, ai dreptate, Daniela, eu una categoric abia astept sa aflu de noi programe
Acum am apucat sa ma uit peste ele..eu de obicei nu ma prea inteleg cu programele cardio ..insa acestea par putin pe gustul meu..asa gen tae bo ...in schimb am descoperit ca imi face placere sa lucrez cu greutati ..Probabil ca o sa alternez..mai vad eu pana atunci..poate apare altceva nou noutz

Apropo de cardio..am citit de multe ori cum ca programele cardio ajuta la reducerea celulitei...no..la mine nu a functionat ..in schimb de cand fac Chalean am observat ca si celulita incepe sa dispara ... chiar nu imi explic cum de...ok..si in acest program exista ex cardio..dar.. doar 2 zile pe saptamana...inainte faceam mult mai mult cardio si nu sesizam schimbari..oricum..imi placeeee
danyella2008, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1644 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1127 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1128 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui danyella2008:
Kclaudyia (28 mar 2013)