View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 25 aug 2014, 16:00:44
serendipity9's Avatar
serendipity9 serendipity9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2014
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 29
Date: 164cm, 72.7kg
Mesaje: 89
Aprecieri acordate: 85
Am fost apreciat(a) de 22 ori in 18 mesaje
Smile Re: Jurnal serendipity9 - Nu se mai poate asa!

A trecut ceva timp de cand nu am mai dat pe aici si ma simt oarecum datoare cu cate update-uri legate de alimentatia mea.
Am fost in concediu alaturi de mama si niste prieteni de familie si surprinzator nu am exagerat cu mancarurile . Mi-am permis 2 prajituri si 2 inghetate pe parcursul a 9 zile pentru ca mergeam destul de mult pe jos

In ultimele doua zile de concediu mi-a venit ideea de a renunta la carne. Am zis sa fac un experiment sa vad daca pot, daca imi prieste si pana acum, sincer, nici ca ii simt lipsa. Fara carne inseamna si automat fara mezeluri care oricum stiam ca nu sunt deloc un exemplu de mancare buna. Nu am renuntat la branza/oua/lactate/iaurturi/peste si incerc sa mananc in fiecare zi un produs sau doua din aceasta categorie.

Nu stiu daca va devenii un stil de viata, deocamdata incerc. Ma simt mai bine, desi mi-au aparut pe fata niste mici cosulete pe care eu nu le aveam, insa am citit ca sunt un oarecare rezultat al eliminarii carnii. Acum mananc mai multe legume, fructe si mai multe ciorbe. Vechea mea pasiune pentru chestiile dulci inca exista dar incerc sa il limitez cat se poate de mult.
Imi mai calculez caloriile din cand in cand si pun gramajul alimentelor cu aproximatie, nu stau cu cantarul dupa mine. Ma face sa ma limitez mai mult atunci cand vad ca daca mananc mai multa mancare x depasesc targetul si asa stau cuminte

Acestea fiind spuse intr-o spatamana fara carne si cu alimente de mai sus am reusit sa dau jos cam un kg. Spun "cam un kg" pentru ca nu stiu exact cu cate kg am pornit la drum in momentul in care am renuntat la carne (nu aveam cantar in concediu).

Acum, fac 30 day squat challange si in curand o sa ma apuc si de 30 day abs challange. Pana in decembrie sper sa ajung undeva la 65 de kg.
__________________
Jurnalul meu
serendipity9, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1991 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1474 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]