Subiect: Jurnal Dayanna
View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 24 aug 2009, 15:41:51
dayanna's Avatar
dayanna dayanna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Manchester, Anglia
Vârsta: 56
Dieta: Vegan
Date: 159cm, 108kg
Mesaje: 4.215
Aprecieri acordate: 1.500
Am fost apreciat(a) de 1.261 ori in 793 mesaje
Smile Re: Jurnal Dayanna

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Dayanna,cand am ajuns si eu la concluziile la care ai ajuns tu,ca slabitul o sa dureze,si toate celelalte,s-a intamplat minunea.Am slabit,si nu maxim 3 kg,sau 5 ,ca pana acum.Ci 12.Si se vor duce toate.
Mananca des Dayanna,cam la 2-3 ore,incearca o perioada asa si vezi cum merge.Asta e cea mai mare descoperire a mea,si e si logica.Citeste subiectul deschis de mine,eu vreau sa slabesc sanatos.Scuze ca nu iti scriu iar aicea de ce si cum,am scris-o de asa multe ori,si vreau sa dorm in curand.Dar cred ca vei gasi acolo tot ce ai nevoie. E tot ce incerc eu sa urmez.
Si,ce e cel mai important,nu te gandi ca vai ce naspa,abia in 2 ani voi fi slaba.Nu,gandeste-te ca peste 5 luni vei avea poate cu 15 kg mai putin.Pt mine astea 12 kilograme fac o diferenta ennorma.Deja port hainele de acum 3 ani,tot ce am cumparat anul asta am dat mamei,cu o mandrie de care nu credeam ca sunt in stare.Si peste inca maxim 5 kilograme v-a trebui sa imi schimb jumatate de garderoba.Si inca 4 si sigur nu voi mai putea purta nimic din hainele vechi.
Hai ca poti,noi suntem langa tine sa te sustinem.Tu trebuie doar sa ai rabdare,sa nu te infometezi,si sa ramai langa noi chiar si cand vei avea o saptamana cu inghetata zilnic.
Mishutza in primul rand vreau sa-ti multumesc pentru sfaturi si mai ales sa te felicit pentru rezultatele obtinute si pentru perseverenta.Sunt convinsa ca doar dupa un plan bine pus la punct voi reusi sa ajung la greutatea optima pentru mine .Poate ca voi mai da si pe de laturi uneori dar nu o sa mai fac o tragedie din asta.In ultimi 3 ani si jumatate am dus o viata mai mult decat sedentara.Am o fetita de 3 ani si jumatate si a trebuit sa stau cu ea in casa dar din septembrie se schimba tot.Maya va merge la gradinita ,eu la munca si nu voi mai fi dependenta de frigider si nici de telecomanda.
O sa incerc sa scriu in fiecare zi aici pentru ca am constatat ca ma ajuta si moral imi face bine.
Ras_cristalin ai dreptate in ceea ce spui.Din fericire eu la teorie stau bine dar la pus in practica sunt un dezastru.
Va pup pe toate cu drag
dayanna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2250 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]