Subiect: Jurnal moni30
View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 27 oct 2010, 12:25:14
moni30's Avatar
moni30 moni30 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iul 2010
Locaţie: baia mare, Romania
Vârsta: 43
Dieta: personalizata
Date: 165cm, 72kg
Mesaje: 5.180
Aprecieri acordate: 1.055
Am fost apreciat(a) de 1.793 ori in 1.110 mesaje
Implicit Re: Jurnal moni30

Draga jurnalule,

ma alfu in a 2-a saptamana de dieta SB, si....cu mici mici exceptii...m-am tinut de treaba, la sfarsit de saptamana am sa ma mosor....sa vad rezultatele , oricum pana acuma ma pierdut un kg si sunt multumita, sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa mai pierd inca unul.
Cafeaua o beau tot fara indulcitor, m-am obisnuit, insa pun mai mult lapte; aseara am avut o pofta nebuna de dulce.......as fi mancat orice, am vrut sa-mi fac budinca cu fructoza, insa n-am avut budinca...asa ca am renuntat.
Am facut un abces dentar, urat, am avut dureri groaznice, fapt pt care...zilele astea n-am mai facut sport....insa cred eu ca am mancat mai putin, asta si datorita faptul ca nu pot mesteca orice....sper sa-mi treaca repede si sa revin la programul meu de cardio si pilates din fiecare seara
Daca voi reusit la sf acestor 2 saptamani sa slabesc 2 kg si ceva din cm...am sa ma rasfat cu ciocolata ritter sport diat........la care visez....visez....cu drag...de cand am descoperit-o...e punctul meu slab, eu nu obisnuiam sa manac ciocolata, ori slabutele astea mi-au recomandat-o si....e chiar un deliciu. Daca nu reusesc sa pierd cele 2 kg...am sa mai prelungesc dieta ( faza 1 SB) inca o saptamana, dar sper sa nu fie cazul...chiar daca iau medicamente....sper sa slabesc in continuare
Am sa revin cu noutati.
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slabit-mamici/jurnal-moni30-6220.html

Nu plange dupa trecut....a plecat, Nu fii stresat pentru viitor,... inca nu a venit, TRAIESTE MOMENTUL PREZENT, fa-l sa fie frumos!!!