View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 15 mar 2011, 23:36:00
janeline's Avatar
janeline janeline este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 08 mar 2011
Locaţie: Adeje, Tenerife, Spania
Vârsta: 40
Dieta: hipocalorică vegetariană
Date: 165cm, 53.4kg
Mesaje: 58
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Janeline

Azi a fost ultima zi de cură din cele două săptămâni de detoxifiere cu fulgi de ovăz, lapte de soia, fructe, legume și supă de roșii. Mă simt grozav, mai plină de energie decât înainte și mai ușoară. Mâine dimineață mă cântăresc și-mi iau măsurile, care oricum ar fi, nu mă vor dezamăgi. Mi-am propus să nu am așteptări de niciun fel, pentru că în definitiv cifrele contează mai puțin. Important este că am dus la capăt detoxifierea pe care mi-am propus-o după concediu și rezultatele le simt foarte bine.

De mâine începe Oshawa, pentru 10 zile. Sunt nerăbdătoare să încep pentru că mi-e o poftă teribilă de turtițe, pâine, orez și tăiței - adică tot ce n-am putut să ating în aceste două săptămâni. De fapt, nu-i chiar așa, aștept cu nerăbdare aceste 10 zile pentru că vreau să-mi dovedesc că pot să mănânc doar patru alimente de bază și puțină apă. Și vreau o curățire și mai profundă a toxinelor din corpul meu. Cele două săptămâni care s-au încheiat azi au fost ca o perioadă pregătitoare pentru cura de cereale. Pregătitoare nu atât fizic, cât psihic. În fiecare moment din ultimele zile în care mai eliberam un raft din frigider, simțeam că sunt mai pregătită mental pentru Oshawa. Acum frigiderul este gol și nu-l vom mai folosi în următoarele zece zile.

Hambarul îi ia locul: grâu, orez nedecorticat, făină integrală de grâu, făină integrală de orez, făină integrală de hrișcă, hrișcă și mei. Va fi o încercare bună pentru mine în această perioadă a anului. Nu cred că e întâmplător că s-a potrivit cu postul și sper ca această cură macrobiotică să transceadă și la nivel spiritual. O să încep să meditez.

@Lumy, cred că este mai bine să renunți la exercițiile care-ți solicită încheieturile genunchilor până te vede un doctor.

@Slăbuța, da, asta vreau, să mențin numărul de kcalorii mâncate la nivelul 1200-1350. Dar acum cu Oshawa, când nu contează numărul caloriilor ci să mănânc când mi-e foame, cred că voi depăși acest prag.
Cu proteinele o să stau bine în această perioadă, chit că nu sunt proteinele ălea perfecte, cu număr complet de aminoacizi. După Oshawa o să introduc soia, printre altele, și produsele din soia.
Cu dulciurile nu m-am întâlnit deloc de când am început dieta, pe 2 martie, și sunt fericită că m-am gândit foarte rar la ele. Abaterile dulci au fost două lingurițe de miere, de care nici nu-mi mai pare rău că le-am mâncat.
Mulțumesc pentru sfaturi!

Ultima dată editat de janeline; 15 mar 2011 at 23:38:32.