View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 20 iul 2011, 12:17:00
anamariaff's Avatar
anamariaff anamariaff este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 21 oct 2010
Locaţie: Vulcan, Romania
Vârsta: 38
Date: 159cm, 60kg
Mesaje: 110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Grupul SLABUTE FRUMOASE SI SANATOASE - Concursul Slabute la Toamna, 2011

Am reusit sa imi setez intr-un final, am cautat pe net sa vad in ce categorie se incadreaza exercitiile mele, am descoperit si le-am trecut. Nu e cine stie ce, dar macar le/am bifat. De obicei ma ridic de pe scaun, din fata calculatorului, mai topai putin, iar ma apuc de lucru, iar topai si tot asa. Imi notez intr/o agenda ceea ce fac si adun minutele pe ziua respectiva si ma uimesc ca reusesc sa bifez cat de cat ok.
La alergat inca nu m-am dus si o voi face de luni incolo, cand se va intoarce sotul meu din tura de pe munte, ca tare urat imi este sa o fac singura si nimeni nu ma motiveaza asa cum o face el. Am prietene cu care de dimineata ma hotarasc sa alerg, ca dupa aia, seara, sa caute tot felul de pretexte ca nu mai vor. Sau am o cunostinta cu care mai ies la alergat si ma tine de vorba, asa ca prefer sa topai prin casa de nebuna, impreuna cu tipele din laptopul meu, care imi predau aerobicul, dansul ori zumba.
Cat despre rezultate, sa stiti ca le observ deja, oare si unde am inceput de mai de mult la un mod mai serios sa ma ocup de mine. Imi fac masaj anticelulitic si antivergeturi aproape zilnic, ma hidratez mai mult decat de obicei si se vede. Aseara am observat cu bucurie, uitandu-ma la niste poze mai vechi, ca au mai disparut din depozitele de grasime. Cand simt ca imi pierd motivatia, ma uit la filmulete pe youtube cu oameni care au fost obezi si au slabit, iar acum arata demential.
Am pacatuit aseara ca am iesit cu prietenii la o terasa si am baut doua beri la halba - sunt fana bere din pacate - dar nici nu am mai mancat dupa aceea decat o punga de pufuleti. Ptr mine concursul acesta e o mare provocare, fiindca are o anumita limita de timp... eu nu imi puteam impune limite, daca depaseam deadline-ul, imi faceam altul si tot asa...
Sa stiti ca si faptul ca nu mai consum carne de atata vreme ma face sa ma simt eu mai bine cu mine. Prietenii rad de mine, ca nu reusesc sa inteleaga ca este vorba despre o simpla optiune personala, pe care am luat-o in primul rand in urma unor filmulete in care am vazut ce se intampla cu animalul din ferma, viu, pana il aduce in magazine gata transat ori tocat, si dupa aceea ptr sanatatea mea, citind informatii peste informatii.Ma bucur ca in ultimele luni am invatat si sa ma iubesc, exact asa cum sunt.
V-am pupat, fetelor, si va astept sa mai treceti pe aici, sa povestim mai mult.
__________________


http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...rnal-9476.html
Încercarea de a găsi iubire în afara ta eşuează mereu, pentru că nu poţi primi de la altul ceva ce tu nu ţi-ai dat ţie însuţi. Când te privezi de iubire, îi atragi în viaţa ta pe alţii care fac acelaşi lucru. Experienţa iubirii necondiţionate începe în inima ta, nu în inima altcuiva!



Răspuns cu citat