View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 11 feb 2012, 21:40:36
Andreea Andreescu's Avatar
Andreea Andreescu Andreea Andreescu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 26 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 160cm, 57kg
Mesaje: 15
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andreea Andreescu - Cea mai gurmanda "slabuta" pe forum

Si eu sunt inconjurata de mancaruri delicioase in casa insa daca mi-e pofta gust putin. Eu nu beau cola dar inainte beam multa cafea cu mult zahar. Acum am inlocuit-o cu ceai negru, maxim 2 ceaiuri negre pe zi. Inca mai beau cafea cu zahar sambata si duminica, una de dimineata. Eu nu pot sa schimb totul asa repede asa ca am hotarat din cand in cand sa mai mananc sau sa beau din lucrurile care imi plac foarte mult. Merg pe principiul ca reduc treptat lucrurile nesanatoase din alimentatie.
Iti spun cum stau lucrurile in cazul meu. Cred ca exista si un factor psihologic care nu e deloc de neglijat. Nu cred ca trebuie sa luam kilogramele in plus ca pe o mare tragedie ci doar ca pe o reactie a corpului hranit necorespunzator si care se remediaza in timp. Eu vreau sa reduc frecventa alimentelor nesanatoase din meniu si nu sa renunt la ele de tot pentru ca trebuie sa mai facem in viata si lucruri care ne plac.
Eu imi cumpar mancare pentru mine special pentru o saptamana si parca ma stimuleaza sa mananc ce mi-am cumparat si daca poftesc de exemplu la ceva ce mananca cineva din familie sa gust.
La tine cred ca e un pic mai greu si pentru ca esti mamica, ai trecut printr-o nastere iar un copil iti ocupa f mult din timp atunci cand e mititel. Banuiesc ca fetita ta are un oarcare program si mananca la anumite ore. Mananca si tu din mancarea ta dupa ce ii dai sa manance si nu cred ca iti va mai fi foame la ore nepotrivite. Incearca sa iti faci un program. Pe mine asta m-a ajutat. Initial ma fortam sa mananc dimineata.
Si cred ca ar trebui sa te relaxezi si sa nu pui multa presiune asupra ta.
Nu stiu daca te-am ajutat cu ceva dar asta e parerea mea.
Daca te pot ajuta macar cu o vorba atunci cand simti ca cedezi scrie-mi.

Te pup!
Andreea Andreescu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1478 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 961 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]