Subiect: Jurnal Adina
View Single Post
  #2511 (permalink)  
Vechi 03 sep 2013, 12:19:52
alinutzik's Avatar
alinutzik alinutzik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 02 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Mancare sanatoasa si sport
Date: 157cm, 57.2kg
Mesaje: 1.049
Aprecieri acordate: 150
Am fost apreciat(a) de 418 ori in 292 mesaje
Implicit Re: Jurnal Adina

Citat:
Anterior postat de Aidin Vezi mesajul
Buna fetelor, ma alatur si eu

si eu sunt de aceeasi parere, cu renuntatul la carne..carnea din supermarket..plina de hormonii de crestere si antibiotice..dar stiu ca ii trebuie proteina organismului..sa se dezvolte si masa musculara..si soia..mananc din cand in cand..dar tot nu-mi place..nu are acelasi gust ca carnea. de cand nu mai mananc asa de des carne ma simt mult mai bine si nu mai sunt constipata..!! mi e mult mai bine asa! inainte mancam cel putin de2 ori pe zi..gratare carne.si presupun ca de la hormonii m-am umflat asa..

Buna Si eu mancam inainte carne la fiecare masa, acum am mai rarit, gust putin la cateva zile. Deocamdata nu simt nevoia de mai mult, o fi si de la caldura asta.. ca nu prea as manca nimic.

Proteina iti iei din o multime de alimente, nu neaparat carne ( iaurt, branza, lapte, leguminoase etc ). Oricum, poti controla raportul proteine, grasimi, carbi cu ajutorul calculatorului nutritional slabute, ca sa fii sigura ca te incadrezi in limitele normale.

Din pacate, cam tot ce se gaseste pe piata, nu mai este 100% sanatos. Nici nu mai stim ce sa mancam !
__________________
Jurnal ALINUTZIK
alinutzik, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1944 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1427 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1170 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui alinutzik:
Adina14 (07 sep 2013)