View Single Post
  #2591 (permalink)  
Vechi 12 aug 2011, 06:35:56
LeeLyy's Avatar
LeeLyy LeeLyy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 02 feb 2011
Locaţie: Pitesti, Romania
Vârsta: 52
Dieta: dukan
Date: 156cm, 81.8kg
Mesaje: 4.277
Aprecieri acordate: 295
Am fost apreciat(a) de 442 ori in 295 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan (partea 1)

Buna dimineata, fetelor! Ce de activitate de la prima ora, asa...
Vin si eu cu raportul pt. ziua de ieri: CUMINTEEEEEE, cuminte, cuminte! N-am trisat cu nimic! Sunt very happy! Am indraznit chiar sa ma urc pe cantar azi dimi (cu toate ca promisesem sa n-o mai fac decat lunea, in ziua de cantar). 68.9 kg! Super! ma departez de 70-ul de care mi-e asa groaza!

Madi, tu zici c-a venit deja toamna? Pai io n-am ajuns la maaaareeee... Sper sa-si revina vremea si sa tina si cu mine putintel! Oricum, nici macar vremea nu-mi va strica concediul.

Lucia, am petrecut si eu botezuri si aniversari! Nemo m-a invatat asa: mananci de la mezel ce ti se pare mai dietetic: muschi, sunculita, branza, legume si apoi sari direct la friptura, dar f. garnitura. Eu am gustat si din tort (doar frisca si din crema, f. blat) si nu s-a suparat msC pe mine in sapt. aia. Iar in concediu nu-mi fac probl. pt. ca gratar cu piept de pui sau pui la rotisor sau gratar cu vita + legume, ceva, gasesc la orice restaurant!

Bun venit fetelor noi si o zi buna tuturor! A mea sigur va fii pt. ca e ultima zi de serv, inainte de conced.
LeeLyy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2216 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 925 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]