View Single Post
  #26 (permalink)  
Vechi 02 sep 2010, 18:54:08
lovemyself's Avatar
lovemyself lovemyself este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 05 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Personalizata
Date: 160cm, 58kg
Mesaje: 1.078
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Let's do this ! - Jurnal glucida

Citat:
Anterior postat de glucida Vezi mesajul
Bine te-am gasit Lovemyself.

Multumesc pt sfat. Am citit deja jurnalele Darei si m-au ajutat foarte mult. De fapt,si Dara m-a ajutat cu sfaturi.

Din cate am trait pana acum, primul pas in tratarea dependentei e acceptarea de sine. La inceput si mie mi se parea imposibil..cum ar putea sa imi placa fizicul meu daca am burta si aripioare si celulita si toate cele?E putin greu,dar in nici un caz imposibil. In fiecare zi incerc sa imi gasesc o calitate sau sa ma conving ca am si parti bune. In acest fel nu ma mai stresez ca nu ar trebui sa mananc si ca arat ingrozitor. Chiar simt o schimbare, ma simt mai linistita. Nici nu ma mai gandesc ca nu trebuie sa mananc dulciuri sau paine. Pur si simplu, nu imi mai vine sa bag tone de ciocolata in mine sau sa mananc pana mi se face rau. Sunt sigura ca exista o explicatie logica si psihologica,dar eu nu o cunosc.Sper sa continui asa.

Intelepte vorbe..asa este..totu tine de noi..de cat de mult vrem sa investim in noi insane..de cate energie ne alocam..si asa mai departe..trebuie sa ajungem sa ne impacam cu noi..si de aici porneste si pasul spre vindecare.

Mult succes
__________________
Nemancat noaptea II -Alexandra-
lovemyself, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1917 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1400 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]