View Single Post
  #265 (permalink)  
Vechi 17 mai 2020, 15:42:19
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Căsuta slăbuțelor active

Va salut!
Nu am abandonat, sunt la tara, la socrii mei. Am venit vineri. Tot de vineri pauza sport, noroc ca am facut toata saptamana si stau binisor la capitolul asta.
Nici cu mancarea nu stau prost. Nu am luat cantarul dupa mine, aproximez portiile si cred ca sunt ok.
Sa vedem daca imi mai amintesc
Mic dejun zero in cele trei zile.

Vineri am mancat ciorba de pui, niste seminte de floarea soarelui, cireste prrrroaspete, ca sunt cu duiumul, pulpe de pui la cuptor cu sos de iaurt si usturoi.

Sambata sarmale bune bune facute de soacra soacrei mele , cirese din nou, iar la cina am mers la nasii nostri. A implinit baietelul lor 6 anisori si am luat cina impreuna, eu am mancat o bucata de ceafa de porc fara grasime la gratar si un mic, o felie de tort, un pahar cu Cola si unul cu ness cu Cola
Ziua de sambata a fost mai incarcata si sper sa nu ma traga in jos, la cantar. Dar am fost cumpatata, zic eu, ora a fost cam tarzie si asta ma afecteaza, de regula. In fine, vedem la cantar maine

Azi la pranz mancare de mazare cu o aripa de pui si salata verde cu ceapa, o clatita, cirese iar la cina inca nu stiu.

Ma uit sa mananc mai putin pentru ca aici se gateste siI cam gras, se foloseste destul ulei si nici nu vreau sa ma comenteze ca nu mananc ce gatesc ei

Ieri, inainte de a merge la nasi, am trecut pe acasa si, de curiozitate, m-am cantarit, desi era dupa amiaza, la jumatate de de ora dupa ce mancasem pranzul si cu vreo 2 litri de apa "la bord". 84.9 imi afisa cantarul, de-am sarit de bucurie. Dar nu modific tickerul. Vreau sa ma cantaresc conform, dimineata, inainte de mic dejun.
Cumnata mea a fost surprinsa cand a auzit ca am slabit, ea spune ca nu se cunoaste. Doar ea. Sotul meu imi spune ca alaltaieri ca m-a masat cu o crema I se parea ca am picioarele mult mai subtiri si ca si sanii s-au cam topit
Burta se da greu dusa, e inca plina de slana, dar..in fond...sunt abia 9 kile pierdute. Drumul e lung, dar eu sunt multumita, de pe 15 martie, pana acum, cum a mers treaba.
Maine dupa amiaza ne Intoarcem acasa si de-abia astept sa revin la obiceiurile mele

Pupici sI o dupa amiaza frumoasa!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 6 membri au apreciat mesajul lui happygirldiana:
Kclaudyia (19 mai 2020), Laura (18 mai 2020), lidiuta (18 mai 2020), nikytour (17 mai 2020), Q88 (17 mai 2020), Zoe (18 mai 2020)