View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 23 sep 2010, 18:28:22
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Cristinei (CrisetenO)

Dragele mele,

Azi am reusit sa mut inca 50 kcal la micul dejun, desi probabil voi manca mai putin diseara (ceea ce e bine, zic eu). De dimineata am mancat, pe langa iaurtul pe care il mananc in general, o pralina cu cioco neagra. Stiu ca nu e deloc sanatoasa: am primit-o ieri insa si nu vreau sa o arunc. Trebuie sa devina si dulciurile parte din dieta mea -- nu de fiecare zi, dar cel putin din cand in cand -- si am invins azi dimineata o piedica foarte importanta incercand.

La pranz am mancat peste la tigaie (azi a fost cod) pe un pat de spanac prajit cu ceapa, cu salata de rosii, salata verde, ardei si castraveti, cu dressing de iaurt (adica cu iaurt, n-am adaugat nimic in el).

La gustare: un mar crud, un mar copt.

Diseara trebuie sa gatesc. Cum maine tot e post am zis sa gatesc un fel de ghiveci cu dovlecei taiati in panglicute, ciuperci, ceapa, morcovi, rosii si ardei, in zeama cu vinete.

Anca, tu tii post maine? Ce planuiesti sa gatesti? Sa stii ca exista o gramada de mancaruri si fara carbohidrati (mancaruri cu IG scazut daca tii Monti) pentru post. Pentru tine cartofii sunt interzisi, nu? Mie imi place sa fac o supa cu pastarnac, morcovi, praz, patrunjel si putini cartofi (2 cartofi la 2 l de apa). Fierb legumele bine-bine, le pasez, apoi fac supa crema, cat de densa imi place. Poate iti place si tie -- vrei o reteta?

Cu mult drag,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat