Subiect: Jurnalul Anne10
View Single Post
  #277 (permalink)  
Vechi 17 dec 2013, 11:29:08
Anne10's Avatar
Anne10 Anne10 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 01 apr 2013
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Personala!
Date: 159cm, 68.9kg
Mesaje: 793
Aprecieri acordate: 195
Am fost apreciat(a) de 472 ori in 350 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Anne10

"Cura de detoxifiere" tine 4 zile a lui DR.Menci (se poate si slabi cu ea, dar nu asta este baza, aceasta cura ajuta la eliminarea balonari, la intarirea sistemului imunitar, la scaparea de toxine). ATENTIE!!! Se poate tine doar de persoanele santoase, cele care se stiu cu probleme de stomac, anemii, si alte probleme de sanatate trebuie sa consulte un doctor inainte de a se apuca de cura.Si nu se poate repeta mai des de 4 ori pe an, si trebuie lasat minim 3 luni intr-o cura sau alta. Pentru ca cura sa functioneze, trebuie sa respecta-ti indicatile si ingredientele (sa nu le inlocuiti, doar acolo unde este specificat si permis de dr.Menci). Prima zi chiar si a doua sar putea sa va simtit putin obositi (din cauza ca primele zile ve-ti manca mai putin si nu ve-ti servi nici cafea), dar pe urma va ve-ti reveni.
COMBATEREA BALONARI
Se incepe de Seara. Se consuma 500ml de apa plata fierbinte, in care a-ti stors zeama de la o jumatate de lamaie + o ceasca de patrunjel tocat (frunze si radacina)+ o lingurita seminte de marar macinate; se amesteca totul si se lasa la infuzat 10 minute. Se consuma inainte de culcare cu inghitituri mici. Acest amestec ajuta la eliminarea gazelor intestinale si stimuleaza diureza cea ce va face sa urinati mai des pe timpul nopti.
Ziua 1 Dimineat la trezire se prepara un nou amestec ca cel de seara dar doar 250 ml si se bea in inghitituri mici. Dupa acea la micul dejun propriu zis se consuma un iaurt natural in care sa pus o lingura fulgi de ovaz (presati din acea naturali care nu au adaus de zahar pe ei), o lingura seminte de in macinate proaspat, o lingurita faina de psyllium; se mai poate aduga dupa preferinte o lingurita de magiun de prune (fara zahar) pentru un efect energizant si laxativ.
La pranz se va consum fructe proaspete (un mar, o banana coapata, cateva felii de anans crud) sau si mai bine un nectar facut la blender din: 300g ananas crud, 3-4 cm rizom proaspat de ghimbir, 2 linguri de seminte de in macinate si o lingura de magiun de prune (fara zahar).La final consuma-ti 250ml apa plata fierbinte in care a-ti stors jumatate de lamaie .
Intre pranz si seara se mai consuma 200ml de ceai de fenicul si cateva curmale (nu mai mult de 4-5 bucati)
Seara. Se bea un ceai medicinal pe baza de coada calului si papadie, putandu-se lua si cateva capsule de carbune medicinal, de preferat in amestec cu seminte de fenicul,extract de musetel,seminte de chimen,cumin,ulei esential de fenicul si menta. Capsulele cu aceasta compozitie se pot gasi la farmacie sau plafar.
Se va face si o baie fierbinte in care sa pus ulei esential de menta.
Revin si cu celalalte zile un pic mai tarziu (am putina treaba acum).
__________________
Jurnalul Anne10
Anne10, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]