View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 05 sep 2012, 11:04:30
miris's Avatar
miris miris este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 10 aug 2012
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Hipocalorica
Date: 166cm, 77kg
Mesaje: 1.003
Aprecieri acordate: 752
Am fost apreciat(a) de 422 ori in 335 mesaje
Implicit Re: Jurnalul stilului de viata sanatos-Alina (aligrasa)

Citat:
Anterior postat de Aligrasa Vezi mesajul
Multumesc Mariana pt salata de fructe Am voie la orele 11 si 16 Poti sa te intinzi cat vrei pe aici, iti dau voie,e casuta mea Oscilatii in greutate din pacate am avut si eu,destul de mari.In facultate aveam vreo 55kg, insarcinata 78..in rest 60-63-65. As vrea sa ajung sub 60 si sa ma mentin acolo.In principu cam stiu ce ar trebui sa fac pt asta,doar ca nush cum imi va permite serviciul. Ma cam descurajeaza si principiile alea sanatoase de altfel,de genul"mananca incet,mesteca bine, mananca la masa,in bucatarie".Sunt tot timpul pe fuga,vin de undeva sau plec in alta parte, am de citit ceva sau de verificat ceva pe net..adevarul e ca nu aloc timp destul nici unei mese. Cu apa stau de asemenea ff prost-nu beau nici un litru pe zi,daramite 2.
ului pentru
Buna, Ali!

Problema cu lipsa apetitului pentru baut apa s-ar mai putea rezolva cate un pic daca ai incepe sa bei ceaiuri. Poti sa ti le faci si la scoala, daca conditiile sunt prielnice. Si eu lucrez in invatamant si obisnuim sa ne facem ceai in pauze. Sunt acum pe piata atatea variante de infuzii, pe toate gusturile: de plante, de fructe, combinatii intre cele doua... De exemplu, ceaiul verde cu lamaie de la Lipton are un gust grozav, si are si efect antioxidant.
Daca la scoala nu se poate, poti sa iti prepari ceaiul de acasa si sa il iei cu tine intr-o sticluta sau intr-un termos mic.
E o idee, zic si eu!
Succes in noul an scolar si tie si fetitei tale, la gradi!
Noi suntem o familie de "scolari": copiii sunt in clasele primare, parintii sunt profesori.
miris, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2193 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1676 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]