Subiect: Tips & Tricks
View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 27 aug 2010, 19:10:48
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Tips & Tricks

Citat:
Anterior postat de OitaVesela Vezi mesajul
Talia de viespe se obtine si cu cardio si cu exercitii pentru zona respectiva. Nu numai cu abdomene. Si cele mei bune sunt cele pentru oblici, pentru subtierea taliei.
Dar intrebarea mea se referea la principiul de antrenament nu la rezultat.
Eu stiu ca musculatura se formeaza in perioada aia de refecere de minim 24 de ore intre sedintele de abdomene si daca ii oferi destule proteine si putine grasimi in perioada de dupa antrenament. Daca lucrezi zilnic si nu lasi muschiul sa se odihneasca mai rau faci
Chestia asta ar trebui spusa cat mai des!!!

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Pai daca faci zilnic ai 24 de ore. Si oricum in prima faza important e de dat jos colacul ca degeaba dezvolti cine stie ce musculatura ascunsa sub 20cm de grasime.
Nici un muschi nu se antreneaza zilnic. Daca te supraantrenezi risti sa te accidentezi si sa si pierzi masa musculara. Asa ca faci degeaba.

Poti sa dezvolti si musculatura si sa faci si cardio si dupa ce dai jos grasime se vad imediat muschii formati. Ca ei apar dupa luni de munca. Plus ca multa lume ignora importanta antrenamentelor de tip fitness, care construiesc masa musculara (cele de tip cardio o scad). Mai multa masa musculara=un metabolism bazal mai rapid, cel putin pt urm 48 de ore de la terminarea antrenamentului (unele surse zic si 72 de ore).
Răspuns cu citat