Subiect: Jurnalul Anne10
View Single Post
  #280 (permalink)  
Vechi 17 dec 2013, 14:38:04
Anne10's Avatar
Anne10 Anne10 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 01 apr 2013
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Personala!
Date: 159cm, 68.9kg
Mesaje: 793
Aprecieri acordate: 195
Am fost apreciat(a) de 472 ori in 350 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Anne10

Ziua 4
Micul dejun: Se incepe ziua cu o salata proaspata de fructe: mere,pere,struguri,ananas, mango. Se continua cu un iaurt natural in care se adauga o lingurita seminte de in macinate, o lingurita magiun de prune (fara zahar) si o lingura de fulgi de ovaz. Se bea o cesca (100ml) ceai verde neindulcit. Si tot in cursul diminetei (pana la masa de pranz) se mai consuma si un pahar (250ml) nectar facut la belnder din: 1-2 pere, o cescuta de zmeura si o cescuta capsuni, se poate dilua cu apa plata.
Pranzul: Se consuma o supa rece de legume (gazpacho) din: rosii,ceapa,usturoi, castraveti, andive, patrunjel frunze si radacina,morcov, piper negru macinat. Se serveste rece cu paine integrala sau din grau spelta (fara aditivi "E-uri" alimentari). Se bea ceai verde neindulcit.
Intre pranz si cina se mai consuma un fruct proaspat la alegere.
Cina: Se prepara "al dente" paste din grau dur, se asezoneaza cu ulei de masline, peperoncino (sau cu un sos pesto de busuioc). Se poate servi cu putina branza proaspata si cateva seminte de pin (obtional). Se mai prepara o salata calsica din: rosii, ardei, ceapa,usturoi asezonata cu ulei de masline si zeama de lamaie.
Atentie!!! Revenirea la alimentatia normala se face treptat, se va evita pentru urmatoarele zile consumul de dulciuri, si de produse preparate industriale (pline de "E-uri"), de grasimi "rele", de branzeturi fermentate si de fast-food. Se poate reia alimentatia normala incepand cu carnea de peste sau pui preparata corect la gratar, cuptor sau fiarta.
Aceasta este "cura de detoxifiere"! O zi buna tuturor!
__________________
Jurnalul Anne10
Anne10, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]