Subiect: Jurnal Alexik
View Single Post
  #2821 (permalink)  
Vechi 26 aug 2013, 10:21:07
Alexik's Avatar
Alexik Alexik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 30
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 4.433
Aprecieri acordate: 30
Am fost apreciat(a) de 36 ori in 31 mesaje
Implicit Re: Jurnal Alexik

Citat:
Anterior postat de tynna Vezi mesajul

Si eu am tinut de vreo 5 ori SB, din 2010 pana acum . Ultima data am tinut acum, in iunie. Am respectat prima faza complet, desi eram inainte de BAC, si toti mancau ciocolata si alte dulciuri pentru memorie si energie. Si am reusit sa invat si fara ele, am luat si nota destul de mare.
Cu o saptamana inainte de a merge la mare, pe la jumatatea lui iulie, am inceput sa mananc iar compulsiv, nu stiu de ce , iar de cand m-am intors, am avut o alimentatie total dezordonata. Am ajuns iar la 57-58 de kg, ca si in iunie. Incerc sa nu mai am faze din astea, sa ma pot controla.

Acum am renuntat in totalitate la ideea de a mai tine SB in viitorul apropiat, desi imi placeau rezultatele rapide, mai ales ca sport nu am mai facut in ultima vreme. Nu stiu de ce, dar nu am chef, nu am ambitia sa ma apuc. Acum cateva luni m-am apucat de 3 programe deodata: Hip Hop Abs, Turbo Jam si Brazil Butt Lift. Dupa 3 zile, am facut febra musculara, a fost groaznic, nu ma puteam misca deloc. De atunci, am o retinere fata de sport.
Hmm , incepe putin si cu 10 minute la cateva zile si poate-ti reintra in obicei.
Si eu nu mai facusem sport de pe ..7 august?! insa ieri am zis ca hei , nu se mai poate mai ales ca celulita aproape a disparut cu sportul si corpul se vedea ca era putin lucrat asa ca am iesit iar la alergat!

SI o sa ies iar in viitor insa azi trebuie si eu sa revin cu sportul , si cred ca o sa fac putin pilates

Nici un exces nu-i bun
__________________
If you want something you’ve never had, than do something you’ve never done