View Single Post
  #29 (permalink)  
Vechi 07 sep 2010, 10:38:40
glucida's Avatar
glucida glucida este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 10 ian 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 32
Dieta: hipocalorica
Date: 169cm, 66kg
Mesaje: 24
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Let's do this ! - Jurnal glucida

Imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn de viata,dar cred ca mi'am primit pedeapsa deja. M-a apucat iar o criza de binge alaltaseara.. A fost cam greu sa rezist unei prajituri cu muulta crema de ciocolata cand eu sunt un mare fan al dulciurilor . Pot spune ca m-am dezobisnuit sa imi cumpar dulciuri,dar cand cineva imi ofera e prea greeeu sa rezist. Si partea proasta e ca dupa aceea m'a cuprins gandul: totul sau nimic. Am mai mancat si napolitana,si budinca..of of. Partea buna e ca nu am mancat la fel de mult ca inainte cand mancam 1 ora incontinuu. A trecut,acum sa ne concentram pe prezent.

Pf,acum vreau sa imi fac o dieta personalizata si as avea nevoie de cateva sfaturi.Voi merge la facultate si voi sta la camin si am nevoie de ceva retete mai "satioase". Stiu ca pieptul de pui la gratar cu salata e o mancare f gustoasa de dieta,dar putin costisitoare - mai ales salata si . ingredientele ei. Alte mancaruri de diete ? Se accepta orice idee si sfat. Multumesc !!
glucida, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1748 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1231 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 715 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]