View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 16 mai 2010, 17:33:22
oana30's Avatar
oana30 oana30 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 apr 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Hipocalorica
Date: 177cm, 59.4kg
Mesaje: 139
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Chiromantie - notiuni de baza

Pentru MirabelA –analiza palmei
O sa titi zic numai ce vad, defApt nu vad toate detaliile din plama ,asa cum am vazut in fotografia slabutei ,deci nu o sa iti zic prea multe detalii o sa zic doar in mare cea ce vad.Din pacate vad si lucruri rele despre personalitatea ta asa ca daca te jignesc sa sti ca nu o fac cu intentie.(nu te supara pe mine L )
Vad ca tu esti o persoana mai zgarcita de cand te-ai nascut iti place sa strangi multi bani la ciorapi si nu iti place sai cheletui mai ales sa-i daruiesti la cineva(scuze).Excesele sentimentale iti pricinuesc mari suferinte,dispozitie spre flirt de exemplu te uiti la un baiat si ii zimbesti, iti place sa fi admirata de baieti.(este ff intalnit cazul acesta)Esti ffff sentimentala.
Vei avea o problema la un ghenunghi( nu se stie cand.).Ascensuiune pe scara sociala (acest lucru nu este sigur pt. ca am vazut doar niste mici semen in palma si este probabil sa fi cofundat cu alceva ; nu se vede prea bine)
Vad ca o sa aii o viata mai plictisitoare dar totusi ai multa vointa si mai multe calatorii.La linia casatoriei vad o mezalianta ,vad un divort si dupacea reuniune dupa scurt timp este probabil sa te recasatoresti cu fostul sot.Dspre copii o sa ai 2 cam de aceas varsta.Oricum la cariera stai bine si cariera este legata de bani. Asta este cam tot ce am vazut…. Nu prea vad ce este la linia casatoriei si copiilor .....

am inteles ca nu prea ai cum sa faci fotografia mai clara. imi pare rau daca te-am facut sa te simti trista ...dar totusi la bani si cariera sati bine dar si iti place sa atragi baietii

Ultima dată editat de oana30; 16 mai 2010 at 17:40:02.
Răspuns cu citat