View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 12 sep 2010, 09:06:56
LicuriciColorat's Avatar
LicuriciColorat LicuriciColorat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 apr 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Alimentatie sanatoasa si echilibrata+sport
Date: 166cm, 62kg
Mesaje: 8.144
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Gelozia in relatie

Citat:
Anterior postat de IoAnnA90 Vezi mesajul
Si eu sunt geloasa.
Cred ca se datoreaza ca nu sunt sigura pe mine,nu ma vad frumoasa in unele momente,sau cand trece o tipa slaba/sexy pe langa noi ma simt inferioara. Cum as putea sa fac sa ma simt sigura pe mine?

De multe ori incerc sa ma controlez, sa-mi controlez gelozia , sunt prea impulsiza , vulcanica si ma aprind repede pentru orice fleac.
De la un timp am tot incercat sa nu mai pun totul la suflet, pentru ca de multe ori eu imi imaginam tot felul de chesti, ca se uita dupa x ,y. Iar el de ex doar a privit in fata si a trecut x iar mie mi se parea ca o privea desi nu era asa.
Acum incerc sa nu mai fiu chiar asa,desi tot sunt geloasa dar nu ca la inceput.

Cum poti scapa de tot de gelozie/obsesie/dependenta?
cum a zis si Anqutza
incredere in tine,trebuie sa te respecti,sa te iubesti tu pe tine,sa ai incredere in tine dar si in el,sa crezi ca daca el te'a ales a facut'o pt ca ai niste calitati nu defecte
sa te ingrijesti,aranjezi pt tine,sa te simti tu frumoasa,sa ascunzi defectele care te deranjeaza...in mare parte gelozia pleaca de la neincrederea in sine,din pacate gelozia e o boala si nu poate fi tratata,dar se poate tine in frau daca ii doresti asta,incerca sa nu fii foarte critica nici cu el nici cu tine,dar totusi sa aveti impuse anumite limite in ceea ce priveste relatiile cu sexul opus,poate ar fii bine sa iti repeti mereu ca'e posibila prietenia dintre un baiat si o fata,daca el vb cu o fata nu te inseala si nici nu e atras de ea,el te place pe tine'.
__________________
Revolta-te iar si iar pana mieii vor devenii lei.
http://forum.slabute.ro/jurnale-slabit-adolescente/jurnal-licuricicolorat-3358-401.html#post484828
Răspuns cu citat