View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 18 mar 2011, 22:18:20
janeline's Avatar
janeline janeline este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 08 mar 2011
Locaţie: Adeje, Tenerife, Spania
Vârsta: 40
Dieta: hipocalorică vegetariană
Date: 165cm, 53.4kg
Mesaje: 58
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Janeline

Ziua 3 a regimului de detoxifiere Oshawa.

Cred cu tărie că aceste patru cereale pe care le mănânc la regimul Oshawa (grâu, orez, mei și hrișcă) fac bine corpului meu. Altfel m-aș simți obosită și fără chef, pofticioasă și dornică de alte alimente. Ori nu, regimul merge conform planului. Acum, că am terminat și ziua a treia, spun că nu e deloc așa sever precum citisem. Nu mi-e foame între mese, nu simt nevoia de dulciuri (cerealele integrale sunt de la mama natură dulcegi) și n-am nicio tendință de a deraia de la program. Este ușor de ținut. Dar cred că simt asta pentru că eu oricum iubesc cerealele și produsele derivate.

Trec rapid prin ce-am mâncat, că nu e rost de lungit vorba.

Micul dejun: terci din făină de grâu, făină de orez și făină de hrișcă. În castron, înainte să torn terciul, am fărâmat două bucăți din plăcinta de mei făcută aseară, așa, ca pe mămăligă rece. A fost un mic dejun bun spre delicios.

Prânzul: o bucățică din aceeași plăcintă de mei, așa, cât timp mi se fierbea pilaful. Deci un castronel de orez fiert a fost vedeta amiezii. Îmi place orezul integral ecologic, este diferit de cel pe care-l mâncam eu înainte de detoxifiere, orezul integral și-atât. Ăsta produs în agricultura ecologică nu înflorește deloc, își păstrează forma, și la 45 de minute de fiert la foc mediu, este și puțin crocant. Nu al dente, ci doar se sparge suav în dinți, ca bobul de grâu din coliva pe care o făcea bunica în copilăria mea. Îmi place.

Cina: pentru că-mi place, am spus-o, nu? am mâncat tot orez fiert. Bun-bun.

Sport: până la ora asta, doar gimnastica de 40 de minute de dimineață. Și poate că o să alerg. Am sărit azi peste sport cu Florentina pentru că a fost zi de lectură. Pe aripile vântului Cică Scarlett avea talia, după ce-o strângea doica de șireturile corsetului, de 42 de centimetri!!! Nebunie curată, în condițiile în care mânca toate porcăriile din bucătăria sudistă, prăjeluri și grăsimi de te-necai în ele.
Cam atât.

Noapte bună, slăbuțelor!

Ultima dată editat de janeline; 18 mar 2011 at 22:20:22.