View Single Post
  #31 (permalink)  
Vechi 15 mai 2021, 19:39:44
Narawen's Avatar
Narawen Narawen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 mar 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Vegană, fără alimente procesate și/sau cu aditivi
Date: 171cm, 71.4kg
Mesaje: 932
Aprecieri acordate: 122
Am fost apreciat(a) de 657 ori in 346 mesaje
Implicit Re: Slăbire în 2021

Citat:
Anterior postat de lidiuta Vezi mesajul
Bravo, mă bucur că te-ai mobilizat serios cu slăbitul şi cu strategii pentru a te pune în valoare şi cu corpul! Bucură-te de noua etapă din viaţa ta!
Cât priveşte căutarea vestimentaţiei atrăgătoare fără a o amâna pentru perioada când vei slăbi, e un lucru valabil pentru noi toate, chiar dacă unele suntem mai rotofeie. Acum se găsesc haine frumoase pentru toate corpurile. Iar optimismul vine din interior spre exterior şi invers.
Mersul la nutriţionist e o idee bună, pe mine m-a ajutat acum 4 ani să slăbesc 10 kg în jumătate de an mâncând frumos, sper să reiau şi eu drumul spre doamna doctor la care am fost, e un specialist care efectiv e foarte bine pregătită şi ştie cum să nu îmi ceară eforturi extraordinare.
Legat de alimentaţie, aveam voie la gustarea de după-amiază 15 bucăţi oleaginoase (nuci, alune, migdale etc.). Poate ar fi bine să nu renunţi la ele, dacă nu consumi în ziua respectivă multe grăsimi.
O zi minunată!
Mulțumesc frumos pentru sfaturi! Ești o dulce! Și, da, ai dreptate, ne punem în valoare și ne căutăm forțe proaspete de oriunde putem. Mi-am luat câteva hăinuțe și deja mă simt alta. Legat de nuci și semințe, prefer să le las baltă o vreme, dat fiind că, dacă le am în casă, am tendința să exagerez grav.
Narawen, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Narawen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2246 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1729 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1730 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]