Subiect: Jurnal "Slabuta"
View Single Post
  #3188 (permalink)  
Vechi 04 aug 2010, 18:11:59
mitzy's Avatar
mitzy mitzy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 20 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Weight Watchers
Date: 167cm, 78.9kg
Mesaje: 1.759
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal "Slabuta"

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul

Buna Mitzy

Merci Mitzy dar, cu siguranta, mai am de munca, pozele sunt una, dar realitatea altceva, eu ma pot pipai si imi dau seama cum este pielea, mai trebuie tonifiata.

Dar, nu ma plang, sunt pe calea cea buna si voi toate veti fi la un moment dat, eu am avut un drum mai scurt (kilograme mai putine de slabit, dar incercari cu zecile ), tu ai un drum putin mai lung, dar cu vointa si dorinta de a fi in forma se fac minuni

Ai vazut raspunsul de aici? http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tml#post272981

Am pus niste intrebari, ca sa putem rezolva si situatia ta

Buna Slabutu,sa vedem cat de bine ma tine memoria ca intrebarile tale le-am citit de cum le-ai postat.

Retentie de apa nu cred ca am facut.Picioarele si mainile nu sunt mai umflate decat erau de obicei, sub ochi nu sunt umflata. Calorii am papat estimativ in jur de 1000-1200.Cu cm m-am masurat si mi-a dat vesti bune , le-am postat in concursul la care nici acum nu stiu cine a castigat....sport fac atat cat imi permite starea de sanatate si cat am timp dar am inceput mai nou sa merg 2 statii pe jos si sa urc si scari.Cel mai prost stau cu tranzitul si ceai verde nu am voie sa beau imi da insomnii.

Cand ai timp poate ma poti ajuta si inca ceva , mi-am pus jurnalul la semnatura cu ajutorul explicatiilor tale, ms mult.
mitzy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2102 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1585 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 811 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de mitzy; 04 aug 2010 at 18:16:52.
Răspuns cu citat