View Single Post
  #32 (permalink)  
Vechi 30 ian 2013, 16:41:37
laurra's Avatar
laurra laurra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Mesaje: 2.796
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
Implicit Re: Nu stiu ce sa mai fac!

Citat:
Anterior postat de andreutza georgiana Vezi mesajul
Buna:* Am 1.78 si 77-78kg . In ultimele 2 saptamani m-am ingrasat 5 kg. Am o problema. Nu am mai putut sa ma abtin deloc de la niciun fel de mancare. Mananc haotic zi-noapte orice, in orice cantitate si combinatie: de la biscuiti covrigei pana am ajuns sa mananc si zahar gol. Vreau sa slabesc cel putin 10 kg si miam propus sa mananc disociat pe mese. Poate imi dati niste sfaturi. O sa incerc sa fac si sport. Sau daca nu...sa imi recomandati o dieta in care se pot manca si fructe(nu bazata doar pe proteine) si care ajuta la o slabire rapida totusi. Am mai tinut diete si inainte...dar mam lasat. Imi trebuie ambitie si daca nu vad rezulatate...aproape ca nu mai continui. Si mai ma o problema cu zaharul...de exemplu daca mananc o bucatica de ciocolata sau ceva dulce...nu ma mai pot opri din mancat apoi.
Nu ma pot controla si imi sta gandul doar la mancare...incep ziua bine si apoi parca as manca niste biscuiti...si tot asa.
De ce iti cumperi biscuiti daca stii ca ingrasa?Inlocuieste-i cu fructe....si ai grija si la paine.Incearca sa mananci doar dimineata pt inceput si vezi cum merge.Si-ti mai trebuie si rabdare multa.Pe Montignac l-ai citit?
__________________
Controlul carbohidraților
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]