View Single Post
  #3262 (permalink)  
Vechi 07 sep 2010, 12:07:01
crissa08's Avatar
crissa08 crissa08 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 29 mar 2010
Locaţie: Tg-Jiu, Romania
Vârsta: 56
Dieta: controlul portiilor
Date: 170cm, 103kg
Mesaje: 5.192
Aprecieri acordate: 194
Am fost apreciat(a) de 283 ori in 192 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IV

Citat:
Anterior postat de lidiuta Vezi mesajul
Buna,fetelor!
Crissa,n-am stiut ca stai aproape de locurile vizitate de mine!Oricum,inca nu avem nevoie sa schimbam mesaje private,dar va veni si acel moment.
Rosa,intr-adevar,e mai eficient un monti proteinizat,si Crissa vad ca tot cam asa il tine(sau ma insel?),cu carbo redusi la minim.Pe termen scurt da rezultate,pe termen lung ma gandesc ca apar carente in organism.Avem nevoie si de carbo din cereale,orez conform-zic si eu,dar nu vreau sa supar pe nimeni.
Lidi, vezi ca eu mananc glucidic dimineata 6 zile pe saptamana( acum nu am ajuns in Kauf sa-mi iau pesmeti si am mancat numai iaurt), iar la cine am si zile glucidice (am mancat sambata/duminica paste!).Incerc sa tin un echilibru, dar uneori mai fac dintr-o cina glucidica una PL pt ca imi place telemeaua rasa!!!
Intr-adevar reduc carbo pe cat posibil, in saptamanile cand imi pun in cap sa pierd din kg, apoi iau pauza si mai scap cate o abatere dulce!
Sucesc si eu dupa cum cred ca e mai bine!
Nu am nici ore de mese chiar fixe, imi este greu de lunea pana joia, nu ma incadrez in schema si iau cina la nesuferita ora de 17-17.30... ( uneori mai reusesc sa o aduc pe la 18) , in saptamana pe mentinere, mananc si la 19.30 ceva.

Orezul nu-mi place, nici pastele nu-mi placeau prea mult, inainte de Monti mancam cartofi.Mi-a gasit mama niste paste conforme si acum le voi alterna la cina.
Nu superi pe nimeni!
Te pupic!
crissa08, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2276 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1759 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1760 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]