Subiect: Clubul Atkins
View Single Post
  #3274 (permalink)  
Vechi 09 dec 2012, 17:57:51
mara_merkel's Avatar
mara_merkel mara_merkel este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: den haag, Olanda
Vârsta: 35
Dieta: dieta personalizata
Date: 167.5cm, 67.7kg
Mesaje: 440
Aprecieri acordate: 165
Am fost apreciat(a) de 225 ori in 165 mesaje
Implicit Re: Clubul Atkins

Citat:
Anterior postat de ade78 Vezi mesajul



Draga Mara, ce ai scris tu mai sus mi se potriveste perfect... cam asta inseamna tin/nu tin dieta Mananc total aiurea, la ore nepotrivite... stiu ca nu e bine, dar...

Nopate buna si tie ! pe maine !
Draga Ade, sa stii ca nici eu nu m-am vindecat complet si inca mai am zile cand mananc noaptea ( cam 1 data pe saptamana). Pentru mine e mare lucru sa pot controla'' boala'' 6 zile din 7.Incercand sa descoper motivul care declanseaza comportamentul asta, am observat ca se intampla atunci cand sunt prea stricta, mananc prea putin , sar/intarzii cu o masa, sunt prea obosita sau prea stresata. Trebuie sa fiu mereu atenta sa nu intind coarda mai mult decat trebuie...sunt o persoana extremista si asta imi face rau.Chiar si faptul ca mi-a iesit un cos pe fata sau imi sta parul aiurea poate declansa un episod de mancat noaptea. Pare absurd dar asa este...As putea sa intru si mai adanc in subiectul asta dar ma opresc aici.

Ai grija Ade, incearca sa te analizezi si sa descoperi motivele care declanseaza scaparile astea. Sa scrii tot ce ai facut si cum te-ai simtit inainte sa se intample...ajuta mult.

Iti doresc numai bine!
Răspuns cu citat