View Single Post
  #34 (permalink)  
Vechi 18 mai 2011, 07:11:22
Inngrid's Avatar
Inngrid Inngrid este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 21 apr 2011
Locaţie: nnt, Romania
Date: 159cm, 57kg
Mesaje: 11
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sufar de binge eating!!!

Mersi the dream lady ,daca de mine vorbeai....Zilele astea nu am avut timp sa imi mai fac jurnal ... am "arso" pe invatat pt ca am teze ...si e perioada grea la scoala in care trebuie sa "vanezi" note pt medii bune.Dar am mancat sanatos si normal si mai faceam cand prindeam 15-30 min de cardio... si un pic de dans saltaret in fiecare zi ...Am incercat sa ma tai din dulciuri, si rafinate(recunosc ca am calcat si stramb). Dar deja burta a capatat alta forma (e mai plata ) chiar si dupa ce mananc :X. Talia e mai pronuntata si burta asa mai plata(nu chiar plata ,plata)Dar is optimista si multumita,stiu ca daca o sa ma tin si o sa ma las total de dulciuri o sa ajung unde vreau :X..
Multumesc fetelor care au venit pe jurnalul meu si si-au spus experientele,ma simt super incantata si sustinuta.Va mai astept cu sfaturi si povesti..orice

Multumesc Pupici ,Sanatate ,Imbratisari..si multa sustinere ,pt toate fetele care si-au impartasit experietele,sfaturile,(care sunt binevenite oricand).
Inngrid, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1512 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 995 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Inngrid; 18 mai 2011 at 07:13:28.
Răspuns cu citat