Subiect: Malpraxis
View Single Post
  #34 (permalink)  
Vechi 01 dec 2011, 08:28:22
miras's Avatar
miras miras este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 15 iul 2011
Locaţie: sighisoara, Romania
Vârsta: 50
Dieta: imi numar caloriile. hipocaloric.
Date: 168cm, 63.1kg
Mesaje: 1.367
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Malpraxis

prin quote ul meu doar am vrut sa nu raspund inca o data. nu stiu de ce mie mi ai dat quote.

1. eu a trebuit sa fiu operata, ma aflu in austria, imi platesc asigurarile in austria, deci operatia pe care am suportat o in 2009 nu m ar fi costat nimic. m am intors in romania sa ma operez pentru ca fix inainte sa mi se intample accidentul la stirile austriace am auzit despre cum au amputat piciorul gresit al unui paicient. in romania nu am auzit inca niciodata nicaieri despre lucruri de genul asta, mi s a parut mult mai safe sa ma duc acasa si sa ma tratez acasa, desi in austria nu m ar fi costat nimic, nici spaga nu ar fi trebuit sa dau.

2. imi pare sincer rau de ceea ce i sa intamplat femeii. prietena mea, sfatuitoarea mea online, care este medic si doreste sa ramana anonim imi zice, ca nu a fost malpraxis cazul asta ci, femeia a avut ghinionul sa prinda un virus de spital, care virus este foarte rezistent si nu moare repede si oricum. faptul ca medicul a plecat sa si vada de treaba in paris nu are nimic de a face cu suferinta ei ulterioara. deci, nu a fost caz de malpraxis.

3. despre nesimtire in general putem vorbi mult si putem scrie romane.
miras, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1605 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1088 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de miras; 01 dec 2011 at 08:34:36.
Răspuns cu citat