View Single Post
  #34 (permalink)  
Vechi 24 feb 2010, 13:23:59
paulla's Avatar
paulla paulla este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 27 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Personalizata
Date: 171cm, 105.5kg
Mesaje: 611
Aprecieri acordate: 6
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Carti care merita sa fie citite

Citat:
Anterior postat de mad24 Vezi mesajul
ma bucur ca am descoperit acest topic, cu toate ca e un pic cam prafuit, nu prea a mai scris nimeni pe aici.

momentan citesc Un veac de singuratate de Gabriel Garcia Marquez. mai am vreo 100 de pagini, dar pot sa va spun ca merita citita

dupa ce o termin, vreau sa ma apuc de Ulysses de James Joyce. e putin intimidant, dar am auzit numa' de bine. a citit o cineva?
Subscriu si eu:
Prima dragoste in materie de carti a fost "la medeleni" am citit-o cand eram pustoaica, pe la vreo 14 ani si vorba mai dulce ca-n cartea aceea greu de gasit in altele, romaneasca, moldoveneasca, un leagan al copilariei.

A doua mare dragoste a fost "Un veac de singuratate - Gabriel Garcia Marquez" Dupa ce am citit cartea aceea am avut o revelatie mi s-a parut ca intreg uneversul a devenit inteligibil superba carte.

V-as mai recomanda "La portile Moscheii"- Kader Abdolah care e scrisa de un scriitor iranian refugiat in Olanda. Cartea este absolut minunata scris, si povestea... intareste zicala aceea ca nimic nu e nou pe lumea asta, nu s-a mai inventat absolut nimic....
Am citit-o cu un regret enorm constienta fiind ca cu fiecare pagina ma apropii de final.

Pentru femeia din voi v-as recomanda Justine - Lawrence Durell o alta descoperire a unei lumi. Si daca puteti citii toate cartile continute de "Cvartetul din Alexandria" respectiv: Balthazar, Mountovile si Clea, n-o sa regretati sa traiti alaturi de personaje in peisajul fantasmagoric al orasului egiptean.

Tot pentru femeia din voi va recomand cu multa caldura sa cititi Arta Conversatiei de Ileana Vulpescu.
O sa va placa fiecare rand o sa adorati si o sa va bucurati de personajele feminine din aceasta carte, de larghetea lor sufleteasca, de bogatia mintii lor.

Cam atat imi vine in minte acum...
__________________
Jurnalul Paulei
paulla, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2083 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1566 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1567 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat