View Single Post
  #3540 (permalink)  
Vechi 20 feb 2012, 11:33:22
MIRUTZA's Avatar
MIRUTZA MIRUTZA este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 mai 2010
Locaţie: Sfantu Gheorghe, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Dukan, consolidare
Date: 159cm, 56.9kg
Mesaje: 3.047
Aprecieri acordate: 707
Am fost apreciat(a) de 890 ori in 422 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Eu dupa ce m-am casatorit cu Cipri, mereu mi-am dorit sa ne mutam doar noi 2 intr-un apartament cu 2 camere...asta era visul meu...ceva mic, intim...unde sa fim singuri.

Dar ne-am mutat cu mama in casa, la insistentele tatalui meu...cum ca nu vor fi probleme. Dar oricat ai vrea sa nu apara....problemele apar.Mama mea, din pacate e fffffffffffffffffffffffff curioasa si bagareata, trebe ea sa stie ce faci, cine a venit in vizita, ce ai mancat, ce gatesti, unde Cipri, cand vine inapoi...si mai grav e ca am prins-o de multe ori ca tragea cu urechea la usa noastra...dar am gasit solutia si de 2 saptamani am montat senzor de lumina pe trepte si cum, numai se gandeste sa se apropie de trepte, sa vina sus...se aprinde lumina si stim ca e prin zona

Dar daca vreodata o sa am probleme cu sotul din cauza ei, cred ca si eu ma voi muta.E greu sa locuiesti cu parintii/ socrii in aceeasi cladire...acuma depinde si de ei...dar in general apar discutii.
MIRUTZA, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
MIRUTZA, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1875 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1358 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 842 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de MIRUTZA; 20 feb 2012 at 11:37:56.
Răspuns cu citat