Subiect: Jurnal Silvana
View Single Post
  #38 (permalink)  
Vechi 10 mai 2010, 14:35:48
silvana's Avatar
silvana silvana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 21 apr 2010
Locaţie: Leuven, Belgia
Vârsta: 39
Date: 165cm, 53kg
Mesaje: 46
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Silvana

Citat:
Anterior postat de ianna Vezi mesajul
stai linistita sunt dintzisorii...nu are cumva si scaun moale?la gingie cand te uiti e rosie sau umflata? sau are asa ca o "galma" mai albicioasa la gingie?

edy tot asa papa doar lapte si mancare de bebe pasta ... ca era usor de papat o sorbea ...la inceput m-am speriat...auoleu nu papa copilul cum trebuie !dar deja de la a doua runda de dinti ( ca i-au iesit mereu cate 2 deodata) m-am invatzat. Acum, de exemplu, cred ca tre sa iasa maselutze sau dintzisorii de vampiri ca e taaaaaaare marait si papa f prost.

Oricum, mergi la doctor, sa fii sigura ca dintzisorii sunt de vina. Daca sunt dintzosorii sa incepi periajul sau masaj la gingie...ca pune sangele in circulatie si il mai linisteste.

Si la noi tre sa iasa dintisorii de vampiri, sunt gingiile rosii, si baga in gurita tot ce vede Am fost azi la doctor, mi-a zis ca nu mananca ca il doare gatul. O zis ca are gatul foarte rosu, si mi-a dat doar un sprey si mai mult nimic. Ce ma sfatuiti sa fac? Stiti ceva tratament naturis pentru gatisor?
silvana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1873 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1356 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]