View Single Post
  #38 (permalink)  
Vechi 21 mai 2011, 18:22:14
Inngrid's Avatar
Inngrid Inngrid este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 21 apr 2011
Locaţie: nnt, Romania
Date: 159cm, 57kg
Mesaje: 11
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sufar de binge eating!!!

Alinush, stiu ca e greu..asta e o chestie psihologica in care pt care itit trebuie multa ,rabdare ,ambitie control ca sa treci,mai ales daca o faci de mai mult timp si deja a devenit un obicei.Eu ca sa imi mai potolesc episoadele , atunci cand mananc si cand imi dau seama ca iar ma apuca binge-ul , stau vreme de 5-10 secunde si incerc sa imi amintesc cat de prost ma simteam dupa ce mancam ,mult si prost, si incerc sa ma gandesc la pozele slabuteleor care au reusit.
Sau un alt pont ar fi sa mananci cu tacamuri mici ,si sa te mai opresti asa in timpul mesei timp de 5 sec ca sa itit simti burta cam cat e de plina.
Ai grija de tine si nu te descurja, si gandeste pozitiv si futurist, adica cum vei arata,cat de bine te vei simti , si ce vei putea sa faci atunci cand o sa fii multumita de corpul tau.
Pe mine personal "smecheriile" astea m-au mai ajutat sa reduc gravitatea problemei mele cu binge eatingu''
Sa nu te descurajezi daca(virgula) calci stramb gandeste-te la ce poti face ca sa te ajuti , si sa nu mai repeti aceeasi greseala, si incearca sa te gandesti si la consecinte. Ai sa gasesti la un momentdat autocontrolul necesar ca sa treci peste asta > Bafta si muulti PUPICI si SUSTINERE
Inngrid, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1512 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 995 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Inngrid; 21 mai 2011 at 18:26:41.
Răspuns cu citat