View Single Post
  #3856 (permalink)  
Vechi 06 iun 2011, 22:45:46
jess's Avatar
jess jess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 10 apr 2011
Locaţie: portugalia, Portugalia
Vârsta: 31
Dieta: personalizata
Date: 162cm, 54kg
Mesaje: 1.680
Aprecieri acordate: 130
Am fost apreciat(a) de 164 ori in 128 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (I)

Citat:
Anterior postat de dupy Vezi mesajul
Gata, de acum nu mai mananc nimic! oricum e aproape 9.m
Buna, fetelor! Eu sunt dupy(didy) pentru cele cu care nu am vb niciodata(majoritatea).
De obicei, doar citesc ce scrieti, fara sa ma implic. Dar de la un timp s`a intamplat ceva urat: am inceput sa mananc: nu atat mancare, cat dulciuri. Mananc dim si imi spun ca la sc nu mananc 6 ore, dar mi se face pofta si ma duc la chiosc. si ma duc si in pauza urmatoare.. azi am dat nbii 8 lei pe dulciuri(biscuiti cu crema, 2 cornuri cu cioc si un baton kandia) tinand cont ca`s eleva si veniturile mele provin de la alocatie si banii de pachet; in plus, am mancat prajitura cu capsuni de casa(90% blat), cateva felii cu unt+dulceata+branza de capra de casa(adica grasa) , un mar, 2oua fierte. Destul de mult, pot sa zic ca m`am indopat. Si prostia e ca Nu imi este foame. Nu. E doar ceva psihic, intotdeauna, ca tre sa mananc, nu sa ma abtin; zici ca mi`ar fi frica de infometare, dar nu a mai trecut de ceva vreme o zi in care sa nu fi luat mai mult de 1500 kcal.
M`am hotarat sa incep sa scriu si eu aici pentru ca vreau sa fie un fel de spovedanie. Nu stie nimeni ce fac eu, ce mananc, cat sport fac, si poate d`aia fac de capul meu. Poate ca daca scriu aici Cu Strictete, tot ce fac (mancare si efort), o sa fiu mai grijulie. Daca mi`am propus am vazut ca nu a avut efect, acum o sa fie public. Sper sa merga. E vara, vreau sa mai slabesc, si sa scap de celulita. Daa, celulita pe fese si coapse este o problema, eu nu imi permit pantaloni scurti doar fusta d`aia cu volane. nu mulat.

M`am cam plans, nam zis ce ma .emultumeste Daca vreti sa`mi aflati 'antecedentele', dati o fuga pe pagina mea de jurnal.
Acum, eu urmaresc sa fac urmatoarele. Vroiam sa incerc dieta cu lamai, doar ca in loc sa tin 7 zile- 2 zile pauza- 7 zile, am zis sa tin 5-2-5; m`am gandit ca doar atat am nevoie; si asa era, daca ma tineam calumea. Am respectat portia zilnica de lamai, dar nu toate dimineata + am mancat dulciuri, pasta fainoasa.. (cu grasimile nu ma obosesc); deci, nu a avut efect. ma gandesc sa continui, dar regulamentar. adica maine sa tin a2a zi de pauza, iar de poimaine sa fac ultimele 5 zile de lamai: de data asta, nu consum mai mult de 1200 kcal/zi si ma straduiesc sa mananc cat mai putine dulciuri (iar orice voi manca va voi spune).

Scuze ca am scris un roman, sper sa aveti rabdarea d`al citi si sa`mi ziceti parerile voastre. Sper ca planul asta sa functioneze, si in weekend sa observ o diferenta de macar 200g, sa vad o evolutie Oricum, CEL MAI IMPORTANT E SA REUSESC SA MA TIN DE PLAN! ca asa am tot facut planuri in ultima vreme..
Va tin la curent, Didy!
eu zik sa te lasi de prostii si sa nu iti strici stomakul ku lamiile.. poti kapata probleme grave.. iti dai seama kit acid bagi in tine de la lamiile astea???? nu krezi ka e mai simplu si mai sanatos sa maninci mai multa hrana vie(legume /fructe ) , peste,laktate si in kantitati rezonabile dekit sa bagi toate porcariile super kalorice si fara nimik nutritiv in ele??? e normal sa ai foame de lup intreaga zi daka maninci prostii+ lamiile alea.. eu zik ka ar trebui sa te gindesti de 2 ori inainte de a face vreo prostie pe karee s-o regretio intreaga viata.. nu te juka!!!!! eu de exemplu kind minkam piine minkam o gramada si nu ma mai saturam.. akum ka ma redus din toate si piinea out ma simt mereu cu stomakul plin si nu mai am pofte. nu sunt specialista in nutritie dar orikum .. lamii zi de zi konsumate nu kred ka ajungi sa ai o viata prea lunga.. mai dvreme sau mai tirziu se vad efectele
jess, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Extem activ, este de 2354 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1837 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1838 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]