View Single Post
  #3859 (permalink)  
Vechi 07 iun 2011, 09:06:42
Andra D's Avatar
Andra D Andra D este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 feb 2011
Locaţie: Cluj Napoca, Romania
Vârsta: 34
Date: 162cm, 49.1kg
Mesaje: 2.398
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 11 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (I)

Andra , te cred.. si eu ma bucur de orice minus.. conteaza.. si incet incet se duce tot mai mult esti aproape de final, cred ca ce frumos trebuie sa fie! si cu tonifiatul.. lasa ca ai sa vezi ca se vad rezultate si atunci te vei motiva sa continui
apropo de abdomen..asta e si obsesia mea si am vazut zilele astea la ceva emisiune (dr Oz pe euforia) ca sunt cateva alimente care mentin abdomenul plat si care nu.. in sensul ca se depune grasimea pe burta sau nu..
si era ca se depunde pe burtica: branza graa, cascavalul, uleiul, untul (eu mananc si am mancat toata viata f mult cascaval - deci as putea spune ca e valabil )
iar ciocolata si untul de arahide (natural) nu se depun pe burta, dr sigur trebuie consumate in cantitati rezonabile.

ma intrebam ca poate stii si tu ceva teorii asemanatoare? la mine burta a scazutcam 3-4 cm din luna ianuarie...si cam atat stagez de multa vreme asa..

Dupy , eu zic ca greseala ta e ca mananci foarte nesanatos...si eu am avut perioade de-astea..si daca esti asa pofticioasa, e riscant sa faci o cura de-asta rapida..ca dupa ce o termini, sari in alimente nesanatoase si apoi pui dublu... cum spunea si Andra, o alimentatie sanatoasa e solutia..si sport, desigur mult mult sport

Marinuta, Gabytza neata! o zi faina s-aveti
__________________
I am everything I want. Because I believe I can. It's all about believing.