View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 30 mar 2012, 17:45:06
paula91's Avatar
paula91 paula91 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2012
Locaţie: arad, Romania
Vârsta: 33
Date: 160cm, 72kg
Mesaje: 27
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Dieta reglarea metabolismului

Mersi de raspunsuri, totusi, eu nu o iau neaparat ca pe o cura de slabire ci mai degraba ca pe un imbold pe care as vrea sa il dau metabolismului meu.
Fac sport de 2-3 ori pe saptamana si tot nu slabesc din cauza ca am metabolismul lenes. In urma cu 2 ani am fost la un nutritionist care mi-a si confirmat faptul ca metabolismul meu este lenes. La momentul respectiv mi-a facut un meniu pe care ar fi trebuit sa il urmez. Nu l-am urmat tocmai din cauza ca mi se parea ca imi da prea mult sa mananc (prea multa carne, paste, paine) si ma gandeam ca rezultatul ar fi o inevitabila ingrasare. Am renuntat deci.
Acum, cand am si vazut rezultatele acestei diete de care va povesteam, am devenit mai increzatoare mai ales datorita faptului ca nu am citit pe net despre ea, ci am vazut pe viu schimbarile asa ca sursa e verificata.
paula91, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2164 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1647 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1390 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat