View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 10 mar 2010, 21:40:34
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Studiu Low Carbs Diet vs Low Fat Diet

continuare.....


Participanti
În general, persoanele sănătoase au fost recrutaţi din comunitate. Criterii de includere au fost vârsta de 18 ani şi 65 de ani, indicele de masă corporală de 30 - 60 kg/m2, dorinţa de a pierde in greutate, valori crescute ale lipidelor etc şi nici o afecţiune medicală severă.

Interventii
Dieta a fost data la intamplare folosindu-se un computer.

În timpul studiului, participanţii selectaţi si-au stabilit singuri meniurile, în conformitate cu orientările care le-au fost prezentate. Participanţii au fost încurajaţi să faca exercitii timp de 30 de minute de cel puţin 3 ori pe săptămână, dar nici un program oficial de exercitii sau stimulente au fost furnizate.


Low-Carbohydrate Diet

Folosind in principiu cartea Atkins RC. Dr. Atkins' New Diet Revolution. New York: Simon & Schuster; 1998., personalul de cercetare a instruit participanţii limita consumului de carbohidraţi la mai puţin de 20 g / zi.

Participanţiilor le-au fost permise cantitati nelimitate de alimente de origine animală (carne, pasăre, peşte etc), ouă nelimitat, 4 oz de caşcaval, 2 cupe de salata de legume (cum ar fi salata verde, spanac, sau ţelină), şi 1 ceaşcă de legume slabe in carbohidrati (cum ar fi broccoli, conopidă, sau suc de fructe), de zi cu zi.

Participantii au fost incurajati sa bea 6 - 8 pahare de apa pe zi.

Atunci când participanţii au fost la jumătatea drumului cu greutatea lor corporală (determinată la vizita din a 10 săptămâna,cu asistenţă din partea personalului de cercetare), ei au fost sfătuiţi să adauge aproximativ 5 g de glucide la aportul lor de zi cu zi în fiecare săptămână, până când acestia au atins un nivel la care greutatea corporală a fost menţinută.

Mai mult datorita sponsorizarii, grupul a primit suplimente nutriţionale zilnic (cu multivitamine, uleiuri esenţiale, etc…la finalul traducerii am sa va dau numele la toate suplimentele care au fost luate.


Low-Fat Diet


Folosind o broşură şi notiţe inspirate in mare masura din 2 carti (Step by Step. Eating to Lower Your High Blood Cholesterol. Bethesda, MD: American Heart Association, U.S. Department of Health and Human Services, Public Health Service, National Institutes of Health, National Heart, Lung, and Blood Institute; 1994. NIH publication no. 94-2920. si The Practical Guide: Identification, Evaluation and Treatment of Overweight and Obesity in Adults. Bethesda, MD: National Institutes of Health, National Heart, Lung, and Blood Institute, North American Association for the Study of Obesity, U.S. Department of Health and Human Services, Public Health Service; 2000. NIH publication no. 00-4084.), un dietetician a instruit participanţii la un regim alimentar compus din mai puţin de 30% din aportul energetic zilnic de grăsimi, mai puţin de 10% din aportul energetic zilnic de grasimi saturate, şi mai puţin de 300 mg de colesterol pe zi.

Aportul recomandat de energie a fost 2.1 - 4.2 MJ (500 - 1000 kcal) mai mică decât doza participantului de energie, calculată pentru mentinere greutate (greutate corporală în pounds × 10).


continuarea mai tarziu
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat