View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 18 oct 2012, 22:20:22
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal elene94 - sunt slabă-sunt slabă

Citat:
Anterior postat de elene94 Vezi mesajul
Îți mulțumesc pentru răspuns și susținere!
Păi îmi vin tâmpenii d-alea în cap, la modul "acum îmi permit", cănd de fapt nu îmi permit deloc..
Sport nuu prea fac Scuza mea e că nu prea am intimitate, rar prind o cameră libera în casă. Mai fac din când în când 15min pt brațe de la Tracy Anderson, că am o problema cu brațele mele de la un timp, chiar dacă adevarata problemă îmi sunt picioarele(suna pară).
Efortul zilnic e echivalent cu o oră de mers pe jos rapid(drumul până la școală și înapoi) si efortul depus la școală, câteva etaje urcate de la parter până la sala de curs. De mâncat dulciuri la școala m-am dezobișnuit, că am ocupație - mai mă ține de vorbă o colegă, mai fac o temă- dar când vin acasă mă scap așa... Pot să renunț, au fost perioade în care am renunțat și n-am avut probleme(bine, am acumulat ceva frustrări), doar că la un momentdat nu mai găsesc motiv să continui.. parcă mă chinui în zadar și mă supăr pe mine, mă frustrez și mă răsfăț..răsfăț.
Hmm..cam asta e cu obiceiul meu alimentar. Nu am un apetit prea mare, rar simt foame. Mesele mele sunt mai mult pe sistem nervos-compulsiv: mănânc pentru că știu că nu am voie, nu pentru că îmi place extraordinar, ca o agonie de a-mi face pe plac, de a-mi bucura papilele și a scăpa de limitări. Nici nu știu cum am ajuns în halul ăsta, din disperarea mea pentru slăbire și diete. Cu 4 ani în urmă eram o firavă puștoaică de 45 de kg. Acum am ajuns în cealaltă extremă și -mai rău- nu mă mai pot descurca singura cu propriul corp. Mi-e rușine, dar a trebuit să cer ajutorul, căci singură am dat greș.
Si eu fac la fel... mananc pe fond nervos... la orice emotie... sunt direct in frigider... si la bucurie si la suparare... asa ca stiu si eu prin ce treci... si multe de aici stim.

Pacat ca nu-ti permite spatiul sa faci niste programe de sport constant... mai ai alte optiuni... sa alergi... (desi vremea iti va da de furca in curand) sau inotul. In rest... la sala... un program de aerobic... cam astea sunt variantele daca acasa nu e posibil.

Sportul e cel care face diferenta, mancarea ca mancarea... trebuie sa fie sanatoasa clar si evident(!) - fara prajeli, panificatie din comert, alimente si dulciuri procesate... cred ca stii si tu regulile daca ne citesti de luni de zile.

Asa ca sfat: cauta sa faci ceva cu miscarea... e necesar. Si da rezultate... iti creste rata metabolismului... fara sport nu se poate slabi. Cel putin nu sanatos, si fara sa sa se puna totul la loc.
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Rallara:
elene94 (19 oct 2012), Poofy Girl (24 mar 2013)